BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe ve Galatasaray UEFA elemelerinde karşılaşabilir----

Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA elemelerinde karşılaşabilir

Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA elemelerinde karşılaşabilir
31 Temmuz 2021 - 11:13 www.finansgundem.com

UEFA, Avrupa Ligi eşleşmelerinde kural değişikliğine gitti. Buna göre aynı ülkeden iki takım eşleşebilecek. Türkiye’yi temsil eden Galatasaray ile Fenerbahçe rakip olabilecek

UEFA Avrupa Ligi play-off kuraları pazartesi günü çekilecek. Kuraya 20 takım katılacak. Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinden elenen 6 takım ile 6 takım da bu turdan itibaren kuraya katılacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin kurulmasının ardından Avrupa Ligi 32 takımlı grup maçlarına sahne olacak. Bunun için de play-off’larla birlikte son elemelerde bazı köklü değişikliklere gidildi.

Fenerbahçe ile Galatasaray eşleşebilir
Şampiyonlar Ligi’nden elenen takımlar birbirleriyle eşleşebilecek. Aynı ülke takımları birbirine rakip olabilecek. Buna göre, UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray, St. Johnstone’ı geçmesi halinde, Play-Off Turu’nda Fenerbahçe ile eşleşebilecek. Avrupa Ligi play-off maçlarının ilki 19 Ağustos, rövanşlar 26 Ağustos’ta oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali 2023'te İstanbul'da!

UEFA 6 milyar euro arıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)