BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe Valbuena'yı duyurdu----

Fenerbahçe Valbuena'yı duyurdu

Fenerbahçe Valbuena'yı duyurdu
12 Haziran 2017 - 14:21 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Fransız oyuncu Mathieu Valbuena ile anlaştığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz sezon Fransa'nın Olympique Lyon ekibinde forma giyen Mathieu Valbuena ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Mathieu Valbuena ve takımı Olympique Lyon ile yaptığı görüşmeler sonucu transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştır." denildi.

Sarı-lacivertlilerin, tecrübeli futbolcuyla transfer döneminin açılış tarihi 17 Haziran Cumartesi gününden sonra sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Hücum hattının her iki kanadında ve forvet arkasında oynayabilen 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon Olympique Lyon formasıyla lig ve Avrupa'da 9 gol attı.

YOLA ÇIKTIĞINI AÇIKLAMIŞTI
Mathieu Valbuena, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'a doğru yola çıktığını belirtti.

Sosyal medya hesabından havalimanında çekilmiş fotoğrafını paylaşan 32 yaşındaki Fransız oyuncu, "Hedef İstanbul" notunu paylaştı. Valbuena'nın saat 16.30 civarında İstanbul'da olması bekleniyor.

Valbuena yaptığı paylaşımda, Türk bayrağı yerine Tunus bayrağı emojisi kullandı. Ancak hatasını hemen fark eden Fransız yıldız, bir süre sonra paylaşımını silip Türk bayrağı emojisi kullanarak yeniden paylaştı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)