BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe tek golle geçti!----

Fenerbahçe tek golle geçti!

Fenerbahçe tek golle geçti!
29 Eylül 2013 - 18:29 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0'lık skorla mağlup ederek 5'te 5 yaptı

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren golü 60. dakikada Dirk Kuyt kaydetti. Başkent ekibinde Özgür İleri ise 83. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 15'e yükseltti. Gençlerbirliği ise 4 puanda kaldı. Sarı-lacivertli takım ligin 7. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk ederken Gençlerbirliği ise Sivasspor deplasmanında olacak.
MAÇTAN NOTLAR
Son düdük geldi ve karşılaşma sona erdi.
90. dakika: Bu arada maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.
87. dakika: Bu kez sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in ceza alanına ortasında savunma topu kafasıyla kaleci Ramazan'a kazandırdı.
85. dakika: Çok tehlikeli bir Fenerbahçe atağında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Emenike'nin sert şutu üstten dışarıya gitti.
83. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topa yükselen Özgür, topa eliyle müdahale ettiği için önce ikinci sarıyı ardından kırmızı kartı gördü.
79. dakika: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Pierre Webo oyundan çıkarken Emmanuel Emenike oyuna girdi.
76. dakika: Atak yönüne göre sol kanattan Caner'in kullandığı köşe vuruşunda ceza alanına gelen topa Egemen kafa vuruşu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.
75. dakika: Gençlerbirliği'nde oyuncu değişikliği. Mervan Çelik oyundan çıkarken Deniz Naki oyuna girdi. Bu değişiklikle birlikte Gençlerbirliği'nin oyuncu değişikliği hakkı da sona ermiş oldu.
74. dakika: Gençlerbirliği'nde oyuncu değişikliği. Radosav Petrovic oyundan çıkarken Oktay Delibalta oyuna girdi.
72. dakika: Bu kez etkili gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt'ın pasına sol kanatta hareketlenen Webo'nun uzak kale direğine ortasında Gençlerbirliği savunması topu kornere gönderdi.
60. dakika: GOL! Kuyt
59. dakika: Fenerbahçe atağında rakip ceza alanı önünde topla buluşan Webo, topu kaybetti ama ardından Mehmet Topal araya girerek topu kazandı ve kaleye plase bir vuruş yaptı ama direk gole izin vermedi.
58. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Jimmy'nin ceza alanına ortasında savunma topa müdahale etti ve ardından ceza alanı dışından Mervan'ın şutu kaleci Volkan'da kaldı.
56. dakika: Sağ kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında Egemen, kendisinden sıyrılmak isteyen Stancu'ya faul yaptı.
54. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Jimmy Durmaz'ın ceza alanına ortasında Volkan, topu çift yumrukla uzaklaştırdı.
52. dakika: Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanına yapılan ortada Webo'nun pasında Sow'un vuruşu direğin hemen dibinden dışarıya çıktı.
50. dakika: Ani gelişen Gençlerbirliği atağında ceza alanı içinde topla buluşan Jimmy'nin kaleye vuruşunda Egemen topa müdahale etti. Gençlerbirliğili oyuncular bu pozisyonda Egemen'in topa eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı itirazlarında bulundu.
48. dakika: Bu kez sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un pasında topla buluşan Caner'in ceza alanına ortasında savunma topa müdahale etti.
47. dakika: Fenerbahçe, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner'in ceza alanına ortasında savunma ön direkte topu karşıladı.
46. dakika: İkinci yarı başladı.
İlk yarıya 2 dakika uzatma eklendi. İki takım da ilk yarı boyunca elde ettiği fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı golsüz sona erdi.
40. dakika: Orta alanda gerçekleşen ikili mücadele Alper Potuk'a sert müdahalede bulunan Dusko Tosic sarı kart gördü.
39. dakika: Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, sağ kanattan uzun bir taç kullandı. Ceza alanına gelen topu savunma sol kanada gönderdi ve bu kez de Caner'in ortasında savunma Sow'dan önce topa müdahale etti.
38. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Caner, topu doğrudan kaleye gönderdi ve savunmaya çarpan toptan sonra tam bir karambol oluştu ve ardından top taca gitti.
37. dakika: Rakio yarı alanın ortalarında Ante Kulusic'le kafa topuna çıkan Webo, yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
35. dakika: Gençlerbirliği Stancu'yla sağ kanattan atağa çıktı Stancu'nun ceza alanına girmesine Egemen izin vermedi.
25. dakika: Sol kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında Uğur, son çizgiye indi ama Mehmet Topal orta yapmasına izin vermedi.
23. dakika: Fenerbahçe'nin atakları sıklaştı. Sow'un yine sol kanattan yaptığı ortada kaleci Ramazan'ın müdahale ettiği topta ceza alanı dışından Meireles, çok sert vurdu ama kaleci Ramazan yine topu kontrol etti.
22. dakika: Bu kez sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un ceza alanına yaptığı ortada Webo'nun kafa vuruşu kaleci Ramazan'da kaldı.
21. dakika: Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Alper, rakiplerinden sıyrılıp pasını Gökhan'a verdi. Gökhan, yerden ceza alanı içindeki arkadaşına pasını vermek istedi ama hatalı pas verdi.
20. dakika: Sahada kıran kırana bir mücadele var. Gençlerbirliği yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Meireles, rakibine faul yaptı.
18. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kaleci Ramazan topun sahibi oldu.
17. dakika: Etkili bir Fenerbahçe atağında ceza alanı dışında topla buluşan Meireles'in sert şutunu kaleci Ramazan son anda kornere gönderdi.
15. dakika: Fenerbahçe'de topla buluşan Moussa Sow, ceza alanına yakın noktadaki Alper'e pasını attı ama araya savunma girdi.
13. dakika: Etkili gelişen Gençlerbirliği atağında Jimmy Durmaz, rakiplerinden sıyrılıp kaleye sert bir şut çekti ama top kaleci Volkan'da kaldı.
10. dakika: Gelişen Gençlerbirliği atağında Gosso, Mehmet Topal'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve Gençlerbirliği, ceza alanına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
5. dakika: Mervan Çelik, Fenerbahçe ceza sahasına ortasını yaptı. Bogdan Stancu'dan önce Volkan Demirel yükseldi ve topu kontrol etti.
4. dakika: Fenerbahçe'de Caner Erkin korneri kullandı. İleriye çıkan Bruno Alves'in kafa vuruşunda top auta çıktı.
3. dakika: Alper Potuk sağ kanattan pasını Moussa Sow'a verdi. Sow topla birlikte ceza sahasıan girdi. Senegalli isim sağ çaprazdan şutunu çekti, savunmaya çarpan top kornere gitti.
3. dakika: Jimmy Durmaz'dan ceza sahasıan derinlemesine bir pas. Radosav Petrovic sağ çaprazdan kaleyi düşündü ama top dışarı gitti.
2. dakika: Santranın ardından oyun orta sahada top kapma mücadelesi şeklinde başladı. İki takım da orta alanda kalabalık.
1. dakika: Karşılaşma ev sahibi Gençlerbirliği'nin vuruşuyla başladı. İki takıma da başarılar
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEM: Serkan Çınar
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV
GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Uğur, Tosic, Kulusic, Serkan, Jimmy, Petrovic, Özgür, Gosso, Mervan, Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Alper, Kuyt, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)