BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe taraftarının yoğun ilgisi bilet fiyatlarını katladı----

Fenerbahçe taraftarının yoğun ilgisi bilet fiyatlarını katladı

Fenerbahçe taraftarının yoğun ilgisi bilet fiyatlarını katladı
19 Şubat 2019 - 19:38 www.finansgundem.com

Fenerbahçe taraftarının, Rusya'ya gitmek için uçak biletlerine yoğun ilgisi Türk Hava Yolları'nın İstanbul - St. Petersburg uçuşunun bilet fiyatının tek yönde 4 kat artarak 6 bin liraya çıkmasına yol açtı.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turu ilk maçında İstanbul’da konuk ettiği Zenit’i 1-0 yenen Fenerbahçe, 21 Şubat Perşembe günü Rusya’nın St. Petersburg kentinde tur atlama mücadelesine çıkacak. Birçok sarı lacivertli taraftar da Rusya’da takımı yalnız bırakmayacak.

Sözcü'de yer alan habere göre, taraftarların yoğun ilgisini gören tur şirketleri de maç için 3 günlük özel tur programları düzenledi. Turların bir çoğun da yer kalmadı. Taraftarların ilgisi uçak bilet fiyatlarını da etkiledi. St. Petersburg kentine bilet fiyatları da özellikle 20 ve 21 Şubat tarihlerinde dikkat çekici rakamlara ulaştı.

Normal günlerde Türk Hava Yolları’nın tek yönde 1,500 ile 1,750 lira arasında olan İstanbul- St. Petersburg uçuşları yoğun ilgiden dolayı Çarşamba ve Perşembe günü 6 bin liraya kadar yükseldi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)