BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe tam kadro!----

Fenerbahçe tam kadro!

Fenerbahçe tam kadro!
16 Şubat 2015 - 06:47 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, bundan sonra her maça tam kadro gitme kararı aldı

Sarı lacivertlilerde, sezon sonuna kadar tüm karşılaşmalarda 23 kişilik kadro ile statta olma kararı alındı.

Gaziantepspor maçı sonrası Fenerbahçeli futbolcular oldukça neşeliydi. Özellikle kaptanlar Volkan ve Emre’nin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Fenerbahçe’nin kaptanları Gaziantep’e 23 kişi ile gitmelerinin takıma yaradığını ve 5-0’lık galibiyetin geldiği tespitini yaparak bundan sonra her maça tam kadro gideceğiz kararı aldılar.

“Allah doyursun!”

Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel, “ Böyle güzel oluyor. Bütün takım geldiğimiz için 5 attık. Bundan sonra nereye gidersek bütün takım olarak birlikte gidelim. Birlikteliğimizi her alanda gösterelim” dedi. Maç sonrası Sow esprilerin odağındaydı. Moralsiz olan Sow, yanına gelen Webo ve Emenike’ye, “Üzgünüm çünkü maçta sadece 2 gol atabildim” ifadelerini kullandı. Arkadaşları Sow’a, “Allah gözünü doyursun” diye takıldı.

Kartal’dan uyarı

Geçen hafta bileğindeki sakatlık nedeniyle takımla idmanlara katılmayan Mehmet Topal maç sonrası teknik heyetin ilgi odağıydı. İsmail Kartal maç biter bitmez soluğu Mehmet Topal’ın yanında alıp, durumunu sordu. Topal, kendini iyi hissettiğini söylerken İsmail Kartal sağlığının daha önemli olduğunu söyledi. Hocasına teşekkür eden Mehmet, “Eğer kendimi oynayacak gibi hissetmesem kadroda olmazdım” diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)