BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe sıkıntıya girebilir----

Fenerbahçe sıkıntıya girebilir

Fenerbahçe sıkıntıya girebilir
10 Eylül 2013 - 07:28 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın kadroda istemediği Semih Şentürk’e 1.5 milyon euro, Serdar Kesimal’a ise 1.2 milyon euro ödenecek

Geniş kadro kurmak Fenerbahçe’ye pahalıya maloldu. Sarı-lacivertliler, bu sezon kadrosunda  düşünmediği 4 futbolcu için toplamda 4.6 milyon euroyu (yaklaşık 12.3 miilyon lira) boşu boşuna ödemek zorunda kalacak.
Kadroda düşünülmeyen ve sezon başından bu yana A2 takımıyla çalışan Semih Şentürk, forma giymese de kontratında yazan 1.5 milyon euroyu kulüpten alacak. Yönetim tarafından “Kendine kulüp bul” denen Semih, haziran ayından bu yana yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamadı. Bursa, Antalya, Eskişehir gibi kulüplerle masaya oturan futbolcu ücret konusundan anlaşamayınca, imza atmadı.  
Son olarak Ersun Yanal’ın istemediği Serdar Kesimal da A2 takımına gönderildi. Bu sezon kadroda yer almayacak futbolcunun 1.2 milyon euroluk garanti parası mecburen ödenecek.
Fenerbahçe ile 1.8 milyon euro garanti paraya anlaşması bulunan Stoch’un ücretinin 1 milyon eurosu, PAOK’tan aldığı kiralama bedeliyle karşılanacak. Yunan kulübünün maddi olarak yaşadığı sıkıntı sebebiyle maaşın kalan 800 bin euroluk kısmı sarı-lacivertliler tarafından verilecek.
2.4 milyon euro garanti ücrete oynayan Krasiç’in 800 bin euroluk kısmı, kiralık olarak gittiği Bastia takımının verdiği kiralama bedeliyle ödenirken, geriye kalan, sarı-lacivertli kulübün kasasından çıkacak.
Bu futbolculardan Semih’in sözleşmesi bu sezon sona ererken, diğerlerin sözleşmeleri ise 2016 yılı sonuna kadar sürecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)