BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırma"Fenerbahçe şampiyonluğu haketti"----

"Fenerbahçe şampiyonluğu haketti"

Fenerbahçe şampiyonluğu haketti
18 Ocak 2013 - 14:43 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Mete Düren 3 Temmuz sürecine ilişkin öenmli açıklamalarda bulundu

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü ve Beşiktaş Kulübü eski yöneticilerinden olan Mete Düren, 3 Temmuz'daki şike süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Yıldırım Demirören yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike sonucunu düzgün bir şekilde sonuca bağladığını açıklayan Düren; "Demirören yönetimi şike davasını hakka ve adalete uygun bir biçimde çözmüştür. Benim vicdanım çok rahat. Fenerbahçe'nin şike yapmadığını şampiyonluğu hak ederek elde ettiğini düşünüyorum.
Ben 15 yıldan beri aktif olarak futbolun içierisindeyim ve hiç şike duymadım. Böyle bir intiba bende uyanmadı. Hatır şikesi hep konuşulmuştur. Bunun bir yakıştırma ve bir etiketleme olduğuna inanabilirsiniz. Ben sahada oynanan futbolun temiz olduğuna inanıyorum" diye konuştu.
Düren ,Aziz Yıldırım'ın da şike süreci sonrası aklandığını belirterek; "Aziz Yıldırım'ın kendine has bir üslubu vardır. Türk futbolunun önemli karakterlerinden biridir. Spor hukuku açısından da bu durumdan aklanarak çıkmıştır. Ben artık birşey olacağını sanmıyorum" diye konuştu.
Mete Düren Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in "Fenerbahçe ile bağlarımız kopmuştur" şeklindeki açıklamasını çok yanlış bulduğunu belirterek; "Bu tür beyanatlardan şiddetle uzak durulması gerekiyor. Hatalı bir açıklama, bu açıklamarın hiç kimseye fayda getireceğini düşünmüyorum" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)