BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe Passolig'i kabul etti----

Fenerbahçe Passolig'i kabul etti

Fenerbahçe Passolig'i kabul etti
12 Eylül 2014 - 23:55 www.finansgundem.com

Sarı-lacivertliler uzun süredir karşı çıktıkları uygulamayı sonunda kabul etti

Türk futbolunun kurtuluş reçetesi olarak görülen proje, “Passolig” için direnen son kulüp olan F.Bahçe'de dün itibarıyla artık Passolig sistemine geçiş sağladı. Sarı-lacivertli ekibin başkanı Aziz Yıldırım, külübün yöneticileri ve Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan dün bir araya gelerek ön anlaşmaya imzayı attı.
 
MECBUR KALINCA
Süper Lig’de 2014-15 sezonunun açılış mücadelesi olan Kardemir Karabükspor maçında taraftarın mağduriyeti ve kulübün uğradığı maddi zararın ardından Trabzonspor deplasmanına gidecek olan yöneticilerin de stadyuma passolig kartıyla girme mecburiyeti sonunda her iki yönetimi bir araya getirdi. 
 
Passolig kartının kredi kartı özelliğinin kullanımını istememekte kararlı olan F.Bahçe cephesi, G.Saray’ın imzaladığı protokole yakın bir anlaşmaya imza atarak mutlu sona ulaştı. Başkan Aziz Yıldırım’ın uzun süredir direndiği e-bilet uygulamasını mecbur kılan Passolig için saha kapamalarından dolayı mağduriyetinin giderilmesi isteği vardı. Bu konuda da karşılıklı anlayış devreye girerek protokol anlaşması yapıldı. 
 
Kulübün kasasına ciddi bir maddi gelir de koyacak olan sarı-lacivertliler, kart aidatı konusunda da Passolig idarecileriyle sıkı pazarlığa girerek istediklerini almış oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)