BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe otobüsüne taciz----

Fenerbahçe otobüsüne taciz

Fenerbahçe otobüsüne taciz
05 Mayıs 2013 - 19:50 www.finansgundem.com

Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe otobüsüne yaklaştı, polis uzaklaştırdı

Fenerbahçe takım otobüsü, TT Arena'dan geçerken, Galatasaraylı bazı taraftarlar havai fişek attı. Sarı-Lacivertli takım, 2 saniye içinde sorunsuz bir şekilde Galatasaray-Sivasspor maçının oynanacağı Türk Telekom Arena'nın yanından geçerek Olimpiyat Stadı'na ilerledi. Bu esnada Galatasaraylı bazı taraftarlar havai fişek attı ama bu durum herhangi bir tehlike yaratmadı.
İki otobüs karşılaştı!
Fenerbahçe takım otobüsünün TT Arena'nın yanından geçmesinden kısa bir süre sonra ise ters istikametten Galatasaray takım otobüsü geldi. İki takım otobüsünün Okmeydanı sapağında karşılaşmış olabilecekleri öğrenildi.
Bu arada TRT Spor’un haberine göre İstanbul BŞB - Fenerbahçe maçı öncesi sarı-lacivertli ekibin takım otobüsü Olimpiyat Stadı'na giriş yaptı. Takım otobüsü ile aynı istikamette giden ve Fenerbahçe otobüsüne yanaşıp kısa bir süre tacizde bulunan Galatasaraylı taraftarlar korna çalıp tezahüratta bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarları polis uzaklaştırdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)