BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe maçı erteleniyor mu?----

Fenerbahçe maçı erteleniyor mu?

Fenerbahçe maçı erteleniyor mu?
30 Aralık 2014 - 16:14 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesinde önemli bir gelişme yaşandı

Bugün saat 18.00'de Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaşmaları gereken Altınordu ile Fenerbahçe, saha zemininin kötü olması nedeniyle TFF'den karşılaşmanın ertelenmesini istedi. TFF kararını en kısa süre içinde açıklayacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün saat 18.00'de oynanması gereken Altınordu-Fenerbahçe karşılaşması öncesi şok bir gelişme yaşandı.

Maçın oynanacağı İzmir Atatürk Stadı'nın zemininde inceleme yapan iki takımın teknik direktörleri İsmail Kartal ile Hüseyin Eroğlu, zeminin çok kötü olduğu ve futbolcu sağlığı için büyük tehdit oluşturduğu görüşünde birleşti.

Kartal ve Eroğlu'nun ortak talebi üzerine harekete geçen Fenerbahçe ve Altınordu yöneticileri, durumu Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine bildirdi. Federasyon yöneticilerinin en kısa süre içinde cevap vermesi beklenirken, karşılaşmanın büyük olasılıkla erteleneceği belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)