BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe kupada Ümraniyespor'a elendi----

Fenerbahçe kupada Ümraniyespor'a elendi

Fenerbahçe kupada Ümraniyespor'a elendi
24 Ocak 2019 - 22:30 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında 1-0 kaybettiği Ümraniyespor'a evinde de 1-0 kaybetti ve kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında 1-0 yenildiği Ümraniyespor'a yine 1-0'lık skorla kaybetti ve kupaya veda etti!

Ceza nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada Martin Skrtel 69. dakikada kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe maçı 10 kişi tamamladı. Fenerbahçe'nin başında 6. maçına çıkan Ersun Yanal ikinci mağlubiyetini aldı. Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerini sürdürdüğü Victor Moses, tribünlerde maçı takip etti.

MAÇTAN NOTLAR

Ümraniyespor, 14. dakikada gole yaklaşan taraf oldu: Ön direğe gönderilen ortaya gelişine vuran Emircan, isabeti sağlayamadı.

23. dakikada konuk ekip bir kez daha tehlikeli geldi: Ümraniyespor'un hızlı hücumunda Volkan Demirel, Atabey'den önce topu uzaklaştıran isim oldu.

Fenerbahçe 26. dakikada gole çok yaklaştı: Fenerbahçe gole ilk kez bu kadar çok yaklaştı! Valbuena'nın ortasında arka direkte kafayı vuran Şener, isabeti sağlayamadı.

Sarı-lacivertlilerde sakatlanan Michael Frey'in yerine oyuna giren Nabil Dirar oyuna hareket getirdi! Dirar'ın sağ kanattan yaptığı sert ortaya ne Ayew ne de Slimani dokunamadı.

Ümraniyespor, 36. dakikada bir kez daha gole yaklaşan taraf oldu: Ümraniyespor'un sağ kanattan etkili geldiği pozisyonda, ceza sahasına gelen ortaya kafa vuran Atabey, isabeti sağlayamadı.

Temponun arttığı bu dakikalarda Fenerbahçe 39. dakikada gole yaklaştı: Hasan Ali'nin ortasında bomboş durumda kafayı vuran Slimani, kaleci Burak'a takıldı.

42. dakikada ise Skrtel bir fırsat harcadı: Köşe vuruşunda karambolde topu bir anda önünde bulan SKrtel, sert şutunda isabet sağlayamadı.

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

VOLKAN DEMİREL'DEN ÜST ÜSTE KURTARIŞLAR

Ümraniyespor, 50. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Atabey yarım voleyle topu ağlarla buluşturmak istedi ama Volkan Demirel adeta uzadı.

Bu pozisyondan 1 dakika sonra gerçekleşen atakta Volkan Demirel, Ümraniyespor'a yine geçit vermedi: Ümraniyespor'un hızlı hücumunda Yasir, ceza sahasına girmeden sert vurdu ama Volkan Demirel topu kornere çeldi.

FENERBAHÇE 10 KİŞİ KALDI

69. dakikada Atabey'in yüzüne dirsek atan Martin Skrtel, oyun dışında kaldı. Hakem Serkan Tokay, VAR incelemesinin ardından kırmızı karta hükmetti.

Fenerbahçe, son bölümde rakip yarı sahada yaptığı üst üste paslaşmalarla boşluk aradı. 83. dakikada Nabil Dirar'ın sert ortasında arka direkte iyi yükselen Slimani, istediği vuruşu yapamadı.

FİŞİ LEANDRINHO ÇEKTİ

Hızlı hücumda ceza sahasına sokulan Leandrinho, sert şutunda topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Ümraniyespor, toplamda 2-0'lık skorla Fenerbahçe'yi eledi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi!

YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salim25 Ocak 2019 09:44

    Ali koç,,takımı at arabası ile gönder,,kendin de eşeğe bin.

  • yunus25 Ocak 2019 09:41

    Ali Koç ,,,sana güvendik,,,takımı batırdın.

  • WeareMADURO25 Ocak 2019 08:52

    "Kan kokusu almış bir köpekbalığından daha tehlikelisi,PETROL kokusu almış emperyalistlerdir”Brnrd Shaw

  • Mustafa25 Ocak 2019 01:30

    Yani babadan kalma parayla holding yönetmeye benzerniyormuş.Gerçek başarı 0 dan gelebilmektedir.Hazır düzen bir şekil ilerleyip gidiyor.Uygun olanı istifa etmesidir.Bu gidişle 3 ay sonra feneri başka liglerde göreceğiz.

  • vatansever25 Ocak 2019 00:43

    isini bilmeyen kasabin ne satiri kalir nede masati.herkez kendi bildigi isi yapacak ,paran olsa dahi.suyu bardakta gormus kisiyi kaptan yaparsaniz olacagi bu az bile.....

  • Günaydın mutlu 24 Ocak 2019 23:41

    Ulan Ali Koç istifa et git hadi prdannnnn

  • Ofli7824 Ocak 2019 23:28

    Ali Koç FB Muharrem ustası dir bu 5 butuklerin içinde 2takim doğru olanı yapıyor hem genckesiyor hemde para göz futbolcu lsri yolluyor TS ve Bursa diğerleri borca borç katıyor lar

  • Eee bebeğim eee e e 24 Ocak 2019 23:26

    Bir süredir çocuğumu FENER ŞAMPİYON FENER ŞAMPİYON ninnisi ile uyutuyorum . Umarım uykusuna yaptığı olumlu etki ruh haline olumsuz yansımaz .

  • Ali'nin hayaliydi24 Ocak 2019 23:21

    "Gerekirse AVRUPA'YA 5 yıl gitmeyelim" gelinen nokta bu; birileri sorumsuzca davranır eline yüzüne bulaştırır çeker gider acısını FENERBAHÇE CAMİASI çeker

  • Kendi düşen ağlamaz 24 Ocak 2019 23:09

    Fenerliler işte şimdi İzmir Marşını söyleyip Fenerbahçe varsa gerisi teferruattır masalları ile ninninizi mırıldanmaya devam edin . Koskoca bir kulübü KOÇaman bir futbol bilmeze teslim ederseniz olacağı budur.

  • Ata dikkatli ol25 Ocak 2019 08:18

    Sen kimsin bana hakaret ediyorsun. Geri zekalı senin sülalendir . Ahlaksız ...

  • Ata24 Ocak 2019 23:30

    Bre geri zekalı İzmir marşı ile FB nin bu zavallı durumunun ne alakası var, açıkla da bilelim bari.

  • Umarım Devletimiz bu bataklığa katkı yapmaz 24 Ocak 2019 23:05

    Bunların hepsi siyasi çıkar hesabı yapan KOÇ un , AZİZ başkanı kurta çakala teslim etmesinin birer sonucudur. Ahlı Fener artık IŞIKSIZ NURSUZ ve hatta kendini bile aydınlatmaktan ACİZ . Bundan sonra KOÇ ya kişisel serveti ile ki resmî serveti borcu kapatmaya yetmeyebilir, FB yi toptan alacak ve bir plan dahilinde şirketleştilerecek , ya da el birliği ile kulübü 2. Lig’de düşürüp 5-10 sene orada süründürerek borçları kapama yolunda sessiz bir gayretin içine girecek . Sanırım artık Ülker , Doğuş gibi kodomanlar da fazla ilgi göstermeyeceğinden , ihale şukadar kısa zamanda başka hesaplar ve çokça hatalar yapan KOÇ a kalmıştır. Veleddallin Amiiiinnnn

  • ylmz24 Ocak 2019 23:05

    Fener memleketin makarası oldu...! :) 

  • ergn24 Ocak 2019 23:04

    Fener klasikleri...Fener seriye devam ediyor... :D  :o) 

  • Cüneyt24 Ocak 2019 22:52

    Seneye şampiyonluk garanti ikinci ligde

  • Ali24 Ocak 2019 22:40

    Size diyecek bir şey bulamıyorum, şu düşülen duruma bak,

  • Ali kardeşim 24 Ocak 2019 23:41

    O da zor. Çünkü Ali Koç kulübü bırakamaz zira kimse bu kulübe başkan olmak istemez artık . Bu kulüb derken elim sürtçmüş bu batak demek istemiştim ...-))

  • atakan24 Ocak 2019 22:38

    Ne oldu ersun  hani yeneceğiz tur  atlıyacağız diyordun. Sende merhem olamadın fenere. Ne olacak fenerin hali. Ersun istifa etmeyi düşünüyor musun !!!!!

  • Fenerbahçe’m 24 Ocak 2019 22:36

    Koç comolli bıktırdınız bıktırdınız fenerdende hayattanda bıktırdınız defolun gidin benzia slimani Frey Reyes koç comolli defolun Cimbom’a gidin. Aziz Başkan Aykut hoca Rıdvan hoca ali şen Başkan takıma camiaya sahip çıkın..