BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe Kayseri deplasmanından eli boş döndü----

Fenerbahçe Kayseri deplasmanından eli boş döndü

Fenerbahçe Kayseri deplasmanından eli boş döndü
08 Şubat 2019 - 23:06 www.finansgundem.com

Kayserispor 87'de Artem Kravets'in golüyle Fenerbahçe karşısında üç puana uzandı. Fenerbahçe, 45+2'de Roberto Soldado'nun oyundan atılmasıyla maçı 10 kişi tamamladı. Tolgay Arslan ise maç sonrası kırmızı kart gördü

Spor Toto Süper Lig’de 21. hafta Kayseri’de kritik bir maçla başladı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İstikbal Mobilya Kayserispor’la Fenerbahçe, Kadir Has Stadı’nda bir araya geldi, ev sahibi 87’de Artem Kravets’in golüyle sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.

Ligde son iki maçını kazanan Fenerbahçe 23 puanda kaldı ve 13. sıraya geriledi. Üst üste dört lig maçından da beraberlikle ayrılan ev sahibi Kayserispor ise kazanarak kötü seriyi bitirdi ve 25 puanla 11. sıraya yükseldi. Maçta 62. dakikada Umut Bulut’un attığı gol öncesinde hakem Alper Ulusoy’un VAR uyarısıyla faul tespit etmesiyle iptal edildi.

45+2’de Fenerbahçe’de Roberto Soldado, hakem Alper Ulusoy’a şiddetli itirazı nedeniyle direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. İspanyol golcü 23. haftada Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Yayıncı kuruluşun haberine göre karşılaşma sonrası tünelde Tolgay Arslan itirazları nedeniyle ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla atıldı.

Skrtel şoku

Fenerbahçe’de kart cezalarını tamamlayan Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım, İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında yer alabilecekti. Hasan Ali 11’de yer alırken Skrtel yedekler arasında da yer alamadı. Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu Mehmet Topal sarı kart cezası sebebiyle; Sadık Çiftpınar, Erten Ersu ve Oğuz Kağan Güçtekin ise sakatlıkları nedeniyle görev alamadı. Muhabirimiz Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre tecrübeli savunmacı geçirdiği Skrtel bağırsak enfeksiyonu nedeniyle kadroda yer almadı.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Miha Zajc, İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında ilk kez sarı-lacivertli takımın kadrosunda yer aldı ancak forma şansı bulamadı. Tolgay Arslan ise ilk 11’de başladı ve 72’de yerini Michael Frey’e bıraktı. Ev sahibi ekipte ise sakatlıkları devam eden Oğuzhan Berber, Bilal Başacıkoğlu ve Asamoah Gyan bu maçta görev alamadı.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eski bir Fenerli09 Şubat 2019 14:59

    Ali KOÇ projesi tamamen olmasa da büyük oranda çökmüştür. Siyasi emelleri uğruna koca kulübü getirdikleri hale bir bakmaz mısınız ? Bu durumun taçlanması sene sonu küme düşmektir. İnşaAllah bekliyoruz...

  • Kadroya ve oyuncu değisikliklere bakıyorum 09 Şubat 2019 00:52

    Sonuç Ersun FENERBAHÇE takımını puan kazansın diye sahaya çıkarmamış TARAFTAR kaybedilen 3 puanamı ısla , soldado , tolgay ın cezalı duruma düşmesinemi , tekrar tekrar küme düşme potasına mı,kurtarıcı diye istedikleri ERSUN bosbelese mi yoksa ALİ efendinin faturayı TARAFTARA kesip kampanya ile para istemesine mi yansın "ALİ geldi YANAL geldi Hep beraber napıyordunuz onu yapın (YANIN) ama para diye AĞLAMAYIN "

  • Sdk09 Şubat 2019 00:48

    Var geldi hakemle şike bitti... fenerde bitti

  • ylmz08 Şubat 2019 23:47

    Fener normale döndü...! :) 

  • ergn08 Şubat 2019 23:47

    Fener fabrika ayarlarına döndü...