BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe aşı için başvurdu----

Fenerbahçe aşı için başvurdu

Fenerbahçe aşı için başvurdu
13 Nisan 2021 - 14:53 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, lisanslı futbol ve teknik heyet personeline korona virüsü aşısı yapılması şeklinde alınan karar ile ilgili TFF'ye başvuruda bulundu.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği toplantı sonrası Süper Lig’de artan korona virüsü vakaları nedeniyle tüm futbolcuların aşılanmasına karar verilmişti. Toplantıda en alt ligden, en üst klasmana kadar her futbolcunun 1 ay içinde aşı olması kararlaştırılmıştı.

Fenerbahçe’de de futbolcular ve teknik heyete korona virüsü aşısı yapılacak. Korona virüsünü 6 ay içinde atlatanlar ise aşı olmayacak. Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcuları, kulübün sağlık sponsoru olan hastanede aşı olacak. Ancak TFF’nin sadece lisansı olanlara korona virüsü aşısı yapılmasını öngören kararı, çelişki yarattı. Takımla 24 saat birlikte olan personele aşı hakkı tanınmaması, tartışmaları da beraberinde getirdi.

Bu nedenle Fenerbahçe, TFF’ye takımla birlikte çalışan personelin de korona virüsü aşısı olması için yazılı başvuruda bulundu.

Borç liginde şampiyon Fenerbahçe

 

Fenerbahçe'den dünya rekoru

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)