BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe - AK Parti savaşı kızışıyor----

Fenerbahçe - AK Parti savaşı kızışıyor

Fenerbahçe - AK Parti savaşı kızışıyor
04 Eylül 2015 - 10:44 www.finansgundem.com

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım hakkında bomba açıklamalarda bulundu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Aziz Yıldırım için "Diktatör istiyorsanız Aziz Yıldırım'a bakın" diyerek sarı-lacivertlileri kızdıracak sözler sarf etti.
 
Tayyar, "Diktatör istiyorsanız Aziz Yıldırım'a bakın" dedi. Beyaz TV'de yayınlanan "Son Söz" programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetici Mahmut Uslu hakkında sert konuşan Tayyar, Mehmet Ali Şahin'in açıklamasına verdikleri yanıttan dolayı iki ismi topa tuttu.

"EN BÜYÜK DİKTATÖR AZİZ YILDIRIM'DIR"

"Mahmut Uslu iktidar partisi Genel Başkan Vekili'ne hadsiz laflar ediyor" diyen Tayyar, "Fenerbahçe Spor Kulübünü yöneteceksin, astığın astık, kestiğin kestik, ona posta koy, buna posta koy, ona fırça at, soyunma odasına gir, futbolcu azarla, onu gönder, bilmem ne yap sonra kalkacaksın, sonra sağda solda 'diktatör' lafı edeceksin. Eğer bu memlekette diktatör arayacak olusanız işte size diktatör.Aziz Yıldırım. Fenerbahçe'de yaptığı işler nedir Allah aşkına 10 yıldır?" açıklamasında bulundu.
 
"KİMSE MİLLETVEKİLİNE AYAR VEREMEZ"

Tayyar, Mahmut Uslu için ise "Fenerbahçe'yi İşçi Partisi'nin CHP'nin arka bahçesi haline getirdiler. Uslu edep dışı, haddini aşan, sınırını aşan açıklamalar yaptı. Hey Mahmut Uslusen kimsin? Densizlik yapma. Kimse Milletvekiline ayar veremez. Ancak vatandaş hesap sorar. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz?" dedi. 

SÖZ DÜELLOSU NASIL BAŞLADI?

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve sarı-lacivertli takımın Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Eskiden Spor Bakanlığı yapmış Mehmet Ali Şahin'in bugünkü açıklamasını çok üzülerek ve şaşırarak izledik. Sayın Aziz Yıldırım'ı biz konuşturmadık, biz geldik. Lütfen siyasetçiler, siyasetlerini yapsınlar. Biz spor adamıyız, siyasete girmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi tahrik etmesinler, rica ediyoruz. Mehmet Ali Şahin'in dikkatini çekiyorum. Kendisi siyasetini yapsın, bu işlere burnunu sokmasın. Milli takımlara oyuncu vermeyenleri, koalisyona diğer partilere benzetiyorlar. Bizi lütfen siyasete sokmayın, daha ağır cevaplar alırsınız. Çok önemli işler olur. İşinize bakın. Türkiye'de her gün bir cenaze kalkıyor. Önce bunları çözün, politika yapın" ifadelerini kullanmıştı.    
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)