BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe: 2-2 :Kasımpaşa----

Fenerbahçe: 2-2 :Kasımpaşa

Fenerbahçe: 2-2 :Kasımpaşa
03 Aralık 2018 - 22:04 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile kendi evinde 2-2 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından lig tarihindeki en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, 14 haftada 14 puanla küme düşme hattının bir basamak yukarısında 15. sırada yer aldı.

Ligde çıktığı 14 karşılaşmada 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Mustafa Denizli yönetimindeki Kasımpaşa ise 26 puana yükselerek ikinci sıradaki yerini korudu.

ÖNEMLİ DAKİKALAR

PENALTI - VAR - GOL İPTAL

Mücadelenin hemen başında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

7. dakikada Kasımpaşa penaltı kazandı. Sağdan Popov'un ortasında arka direkte Diagne, gelişine topa vurdu. Kaleye doğru yönelen topa Isla'nın eliyle müdahale ettiğini belirleyen maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, penaltı noktasını gösterdi. 8'inci dakikada penaltıyı kullanan Diagne'nin vuruşunda, kaleci Harun Tekin topu çıkardı. Dönen topu Eduok ağlara gönderse de hakem Yaşar Kemal Uğurlu, Nijeryalı oyuncunun ceza alanına penaltı vuruşundan önce girmesi nedeniyle golü iptal etti. Fenerbahçe, endirekt serbest vuruşla oyuna başladı.

DİAGNE SAHNEDE

22. dakikada Kasımpaşa öne geçti... Trezeguet'nin ceza yayı dışından sağ taraftan etkili ortasına altıpas üzerinde Diagne'nin kafa vuruşunda, top ağlarla buluştu: 0-1...

32. dakikada ise Diagne'nin uzaktan vuruşunda kaleci Harun Tekin, topu güçlükle çıkardı. Pozisyonun devamında Skrtel, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

EDUOK KAÇIRDI

38. dakikada Eljif Elmas'ın kaptırdığı topla hızlı hücuma çıkan Kasımpaşa, çok önemli bir gol fırsatını kaçırdı. Topu kapan Trezeguet, ceza sahasına kadar taşıdığı meşin yuvarlağı sağdan bindiren Eduok'a aktardı. Bu oyuncunun, kaleci Harun Tekin'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma vuruşunda, top üstten auta gitti.

SKORA DENGE GELDİ

44. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Valbuena'nın soldan ortasına ön direkte Neustaedter'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1.

FENER GERİDEN GELDİ

45+3. dakikada ise Fenerbahçe öne geçti. Slimani'nin pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Skrtel'in yerden ortasında Özgür Çek, meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi: 2-1

Karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe, 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarı ise ilk yarıya göre daha düşük tempoda oynandı...

DİAGNE TUTULMUYOR!

Dakikalar 54'ü gösterdiğinde Kasımpaşa'da Diagne bir kez daha sahne aldı ve skoru 2-2'ye getirdi: Trezeguet'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında, ön direkte Syam Ben Youssef'in kafayla indirdiği pasa hareketlenen Mbaye Diagne'nin altıpas içinde yaptığı kafa vuruşunda top ağlara gitti.

13 haftada 14 gol atan yıldız futbolcu Fenerbahçe maçında gol sayısını 16'ya yükseltti.

Mücadelenin kalan dakikalarında ise başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 sona erdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)