BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe 19. Şampiyonluğu çok yakın!----

Fenerbahçe 19. Şampiyonluğu çok yakın!

Fenerbahçe 19. Şampiyonluğu çok yakın!
27 Nisan 2014 - 11:07 www.finansgundem.com

F.Bahçe bugün kadın ve çocukların önüne 19. şampiyonluğunu resmen ilan etmek için Çaykur Rizespor karşısına çıkacak.

Fenerbahçe için beklenen gün geldi çattı... Sarı-Lacivertliler, 19. şampiyonluklarını resmen ilan etmek için bugün Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Çaykur Rizespor karşısına çıkacak. Fenerbahçe puan farkını ligin ikinci yarısı boyunca en az 4’te tutarken, geçtiğimiz hafta en erken şampiyonluk rekoruna ulaşma şansını da yakaladı ama Beşiktaş ile berabere kalarak mutlu sonu bu haftaya erteledi.
 
FENERBAHÇE - ÇAYKUR RİZE
 
STAT: Şükrü Saracoğlu (Kadın ve çocuklara)
HAKEM: Tolga Özkalfa
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV
 
MUHTEMEL 11'LER
 
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Kadlec, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Emre, Kuyt, Emenike, Sow
ÇAYKUR RİZE: Serkan, Koray, Viera, Oboabona, Ali Adnan, Kıvanç, Kağan, Lualua, Ümit, Deniz Kaddah
 
TÜRKİYE UYUMAYACAK
 
MP Antalyaspor maçında alınan ceza nedeniyle bugünkü Çaykur Rizespor maçı kadın ve çocuk seyircilere oynanacak ve şampiyonluk ilan edilirse kutlamaların fitili yakılacak. Maç sonu için konfetiler hazırlanırken coşku Bağdat Caddesi’ne oradan da tüm Türkiye’ye yayılacak. Özetle Fenerbahçe 19. şampiyonluk için artık saatleri bekliyor.
 
9 YIL SONRA KADIKÖY’DE
 
F.Bahçe bugün kendisine yetecek puanı aldığı taktirde, Kadıköy’de 9 yıl sonra şampiyonluk coşkusu yaşayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 2004-05 sezonunun 33. haftasında Galatasaray karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle, bitime bir maç kala şampiyonluğu garantileyen Sarı-Lacivetliler, daha sonraki 2 şampiyonluğu dış sahalardaki maçlarda elde etti. 2006-07 sezonunda cezası nedeniyle Trabzonspor ile İzmir’de yaptığı maçta bitime iki hafta kala şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe, 2010-11 sezonunda ise Sivas’ta mutlu sona ulaşmıştı.
 
YANAL İÇİN TARİHİ GÜN
 
Teknik direktör Ersun Yanal, bugün alınacak 1 puanla Süper Lig kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşayacak. Teknik adamlık yaşamında ilk kez bu sezon ‘Üç Büyükler’den birini çalıştıran Yanal, tecrübesini Süper Lig şampiyonluğuyla taçlandıracak. 1995-96 sezonunda başlayan Süper Lig kariyerinde 18 yılı geride bırakan Yanal, ligde sırasıyla Denizlispor, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Manisaspor, Trabzonspor ve Eskişehirspor’da görev yapmıştı.
 
41 BİN REKORU KIRILIYOR
 
Fenerbahçeli kadın taraftarların Çaykur Rizespor maçına olan yoğun ilgisi beraberinde bir rekoru da getirecek gibi görünüyor... 50 bini aşkın biletin dağıtıldığı öğrenilen Çaykur Rizespor karşılaşması, daha önce 41 bin davetiyenin verildiği ve ilk kez kadın ve çocuklar önünde oynanan Manisaspor maçını da geride bırakacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)