BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaFener büyük bir avantajı kaybetti----

Fener büyük bir avantajı kaybetti

Fener büyük bir avantajı kaybetti
02 Aralık 2012 - 21:53 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak büyük bir avantajı kaybetti

Fenerbahçe, Kayseri deplasmanından 3 puan çıkaramadı. Bu karşılaşma ile birlikte sarı-lacivertli takımın deplasmanda kaybettiği puan da 13'e yükseldi.Kadir Has Stadı'nda oynanan 14. hafta karşılaşmasında sarı-kırmızılı takımın golünü 84. dakikada Bobo kaydetti. Fenerbahçe'ye 1 puanı getiren golü ise 89. dakikada Dirk Kuyt attı.
Sarı-lacivertliler bu beraberlik sonrasında 24 puana çıkarken Kayserispor da 15 puana yükseldi.
Fenerbahçe, ligin 15. haftasında sahasında İstanbul BŞB'yi konuk ederken Kayserispor deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.
Bu sezon deplasmanda sadece Akhisar Belediyespor maçında 3 puan alan Fenerbahçe, dış sahada toplam 13 puan kaybetmiş oldu.
Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Hasan Ali Kaldırım ile Serdar Kesimal, maçtan önce yönetici ve futbolcularla özlem giderdi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Kayserispor'un eski kaptanı Mehmet Topuz ise Kayseri'ye getirilmedi.

AZİZ YILDIRIM GELMEDİ

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçeli yöneticileri kendisine ait locada ağırladı. Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da maçı Başkan Mamur'un locasından izledi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise Kayseri'ye gelmedi.

TARAFTARLAR ARASINDA BARİKAT

Polis, Kayserisporlu ve sayıları 5 bine yaklaşan Fenerbahçeli taraftar arasına barikat kurdu. Kadir Has Stadı'nın tribünleri bu sezon ilk kez tıklım tıklım doldu.

1250 GÜVENLİK GÖRELİSİ VARDI

Kayserispor- Fenerbahçe maçında polis ve özel güvenlik olmak üzere 1250 güvenlik görevlisi stat içi ve dışında önlem aldı. Polis , şüpheli gördüğü taraftar grupları üzerinde kimlik kontrolü ve üst araması yaptı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)