BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFener 90'da güldü liderliği garantiledi----

Fener 90'da güldü liderliği garantiledi

Fener 90'da güldü liderliği garantiledi
21 Ocak 2016 - 23:10 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu maçında Fenerbahçe, Tuzlaspor'u 90+1'de Lazar Markovic'in golüyle 1-0 yenerek grubu lider bitirmeyi garantiledi

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu maçında Fenerbahçe sahasında Tuzlaspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekip bu sonuçla gruptan lider çıkmayı garantiledi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 90+1. dakikada Markovic kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe grupta 5'te 5 yaparak puanını 15 yapıp ve gruptan çıkmayı garantilerken, Tuzlaspor 5 puanda kaldı.

FERNANDAO’YU RİSKE ETMEDİ
Teknik direktör Vitor Pereira, sakatlık riskine karşı Brezilyalı golcü Fernandao’yu maç kadrosuna almadı. Van Persie’nin sakat olması nedeniyle elinde tek forvet olarak Fernandao kalan Portekizli, ligde Çaykur Rizespor maçını düşünerek Brezilyalı golcüyü oynatmadı.

ALPER POTUK 40 GÜN SONRA İLK 11’DE
Saracoğlu’nda 13 Aralık’ta Başakşehirspor ile oynanan maçın ilk yarısında sakatlanan Alper Potuk yaklaşık 40 gün sonra ilk 11’de sahaya çıktı. Alper Potuk uzun süren sakatlığının ardından ligde Eskişehirspor maçında kadroda yer almış; ancak oyuna dahil olmamıştı.  

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Fenerbahçe taraftarları Tuzlaspor maçına ilgi göstermedi. Ülker Stadyumu’nda oynanan maçın geç saatlerde başlaması ve havanın buz gibi olması nedeniyle tribünlerin büyük bölümü boş kalırken, karşılaşmayı yaklaşık 2 bin taraftar izledi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)