BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed'in varlık azaltımı 2022'ye kalabilir----

Fed'in varlık azaltımı 2022'ye kalabilir

Fed'in varlık azaltımı 2022'ye kalabilir
24 Ağustos 2021 - 13:12 www.finansgundem.com

Varlık yönetim şirketi Vontobel, Fed'in varlık alımlarını azaltmaya başlama planını 2022 yılına bırakabileceğini bildirdi.

Cuma günü başlayacak Jackson Hole toplantılarının temasının olarak belirlendiğine işaret eden Vontobel'in şirket tahvilleri bölümü başkanı Mondher Bettaieb-Loriot, belirlenen temanın toplantılarda istihdam resmindeki belirsizliğe ve dijitalmeye, teknolojik gelişime bağlı olarak artan gelir eşitsizliğine odaklanılacağına işaret ettiğini savundu ve şöyle konuştu:

Toplantının teması, Fed'in istihdam piyasası geniş tabanlı ve kapsayıcı kazanımlar ortaya konmadıkça varlık alımlarını azaltmayı düşünmesinin muhtemel olmadığına işaret ediyor. Bu nedenle, Jackson Hole toplantılarında konuşulsa da, varlık alımlarını azaltımı konusunda 2022'ye kadar eyleme geçilmemesi olası.

Fon yöneticisi, Delta varyantının yayılmaya devam etmesinin ekonomi için yarattığı risklerin de Fed'in varlık alımlarını azaltmayı ertelemesi için bir başka neden olabileceğini ifade etti.

İngiltere için büyüme tahmini düştü

Kovid, bütçe açığını artırdı

Dolarda, Jackson Hole öncesi gerileme beklenmiyor

Piyasaların merakla beklendiği Jackson Hole’de fikir ayrılıkları

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)