BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiFed'den 'toparlanma' açıklaması----

Fed'den 'toparlanma' açıklaması

Fed'den 'toparlanma' açıklaması
01 Mart 2021 - 16:47 www.finansgundem.com

Aşılamaların giderek artması ve yeni yardımların desteğiyle, ekonomide toparlanmanın bu yıl başlayacağına inandığını vurgulayan Fed Richmond Başkanı Barkin, "Şu anda ufukta ışığın göründüğü noktada bulunduğumuzu sanmıyorum" dedi.

Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) bu yılki oy veren üyeleri arasında bulunan ABD Merkez Bankası (Fed) Richmond Başkanı Thomas Barkin, The Wall Street Journal'ın sorularını yanıtlarken, "Şu anda ufukta ışığın göründüğü noktada bulunduğumuzu sanmıyorum" dedi.

ABD tahvilleri faizlerindeki ve enflasyondaki artışlardan kaygı duymadığını da vurgulayan Barkin, "Aslında, ekonomik görünüm düzelirken, tahvil fazlerinde yükseliş olmasaydı hayal kırıklığı yaşardım" diye ekledi:

"Para politikası çerçevemiz ve ülkenin agresif maliye politikası tepkisinin birleşimi, gelecek yıl göreceğimizi bildiğimiz bazı baskılarla birleştiğinde, bu yıl o noktayı harekete geçirmeye başlayacağını umuyorum."

Piyasalarda bu hafta Hazine ve Fed öne çıkacak

 

Fed'in Para Politikası Raporu yayımlandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)