BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFed: Savaşın ABD bankalarına etkisi sınırlı----

Fed: Savaşın ABD bankalarına etkisi sınırlı

Fed: Savaşın ABD bankalarına etkisi sınırlı
09 Mayıs 2022 - 09:09 www.finansgundem.com

Federal Reserve Cuma günü yayınladığı bir raporda, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ABD bankaları üzerindeki etkisinin sınırlı olduğu ifade edildi

Amerikan Merkez Bankası (Fed) altı ayda bir yayımladığı Denetim ve Düzenleme Raporunda, bazı Amerikalı borç verenler bölgeden çıkmaya başlasa da, operasyonları üzerindeki genel etkinin ılımlı olduğunu söyledi. Fed, yine de, çatışmanın bankaları siber savunmayı güçlendirmeye teşvik ettiğini söyledi.

Raporda, ABD bankalarının Rusya ve Ukrayna'daki doğrudan finansal riskleri sınırlı ve yönetilebilir görünüyor. Emtia piyasalarındaki son dalgalanma gibi piyasa oynaklığı yoluyla dolaylı maruz kalma, bugüne kadar ABD bankaları üzerinde sınırlı bir etkiye sahip oldu.”

Merkez bankası, ABD bankalarının artan oynaklıktan kaynaklanan kayıpları savuşturmak için “önemli likidite tamponlarına” sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Ünlü Ekonomist El-Erian:Fed hata yaptı

 

Fed resesyon riskiyle karşı karşıya

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)