BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFed öncesi altın yatay seyirde----

Fed öncesi altın yatay seyirde

Fed öncesi altın yatay seyirde
20 Mart 2019 - 11:41 www.finansgundem.com

Altın 3 günlük yükseliş sonrası yatay seyrediyor

Altın fiyatları Fed'in bugünkü faiz kararı öncesi yatay seyrediyor. Dün 1.600 doları aşarak tüm zamanların zirvesini gören Paladyum bugün de bu seviyeye yakın seyrediyor.

Fed'in bugün faiz oranlarını değiştirmesi beklenmiyor, bu yıla ilişkin Faiz artış tahminlerini ise aşağı yönlü revize etmesi bekleniyor.

Spot altın 3 günde %0.8 artmasının ardından %0.1 düşüşle 1,304.83 dolardan işlem gördü. Paladyum ise dün 1,601.52 dolarla rekor kırmasının ardından bugün %0.5 artışla 1,598.72 dolar oldu.

National Australia Bank'ta Ekonomist olan John Sharma yolladığı bir notta "Piyasalar Fed'in söylemlerinin tonuna bakacak. Eğer beklendiği gibi güvercin bir tonlama olursa dolar endeksinde daha fazla zayıflama olur, altın ise destek bulur" değerlendirmesini yaptı.

Ticaret savaşlarına dair son gelişmeler de yatırımcıların gündeminde. ABD Başkanı Donald Trump anlaşma konusunda iyimser olmasına rağmen bazı ABD'li yetkililer Çin'in ticaret müzakerelerinde geri adım attığını bildirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)