BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed Başkanı Powell'dan bilanço açıklaması----

Fed Başkanı Powell'dan bilanço açıklaması

Fed Başkanı Powell'dan bilanço açıklaması
27 Şubat 2019 - 20:05 www.finansgundem.com

Fed Başkanı Powell, "Bilanço ile ilgili bir duyuruyu çok yakında yapacağız" dedi

Fed Başkanı Jerome Powell'ın ABD Senatosu Bankacılık Komitesi'ne yaptığı sunumun ikinci günkü konuşmasında, "Bilanço ile ilgili bir duyuruyu çok yakında yapacağız" dedi.

Bloomberg'de yer alan habere göre bilançonun büyüklüğü Fed'in yükümlülüklerine göre belirlenecek yorumunu yapan Jerome Powell, "Bilanço ile ilgili bir plan yapmaya son derece yakınız. Sabırlı olacağız ve ekonominin nasıl geliştiğini izleyeceğiz. Hükümetin sürdürülemez bir durumdaki mali patikası oldukça uzun vadeli bir sorun" ifadesini kullandı.

Powell, Fed'in banka rezervleri için “denge talebinin” ne olacağını gerçekten bilmediğini ve “onu bulmak zorunda kalacağız” açıklamasını yaptı ve "Borç, milli gelirden daha fazla arttığı için bütçe sürdürülemez" dedi.

Fed'in daha yüksek bir enflasyon hedefini değerlendirmediğini belirten Jerome Powell, "Fed'in politika dışında kalmaya, siyaseti dikkate almamaya dair sağlam bir geleneği var. Çünkü bağımsız merkez bankaları daha iyi iş çıkarır" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)