BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFeci kaza! Araçlar alev topuna döndü----

Feci kaza! Araçlar alev topuna döndü

Feci kaza! Araçlar alev topuna döndü
15 Aralık 2016 - 23:08 www.finansgundem.com

Giresun'un Tirebolu ilçesinde bir tır ile akaryakıt yüklü tanker kafa kafaya çarpıştı. İki aracın da alevler içinde kaldığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kaza anı kameraya yansıdı.

Kaza, Tirebolu istikametinden Gümüşhane Torul'a gitmekte olan ve plakası ile sürücüsünün kimliği belirlenemeyen akaryakıt dolu tanker ile Tirebolu istikametine gitmekte olan TIR'ın kafa kafaya çarpışmasıyla meydana geldi. Çarpışmadan saniyeler sonra akaryakıt tankeri alev topuna döndü.

Alevler tırı da sararken, kazada tır sürücüsü Fikri Hancı ile tanker sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Giresun Valisi Hasan Karahan ve Jandarma Alay Komutanı Ali İhsan Ersoy yetkililerde bilgi aldı.

Öte yandan, kaza sonrası ulaşıma kapanan karayolunun açılması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)