E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBioNTech için müthiş gelişme! Tam onay geliyor---

BioNTech için müthiş gelişme! Tam onay geliyor

BioNTech için müthiş gelişme! Tam onay geliyor
04 Ağustos 2021 - 07:17 borsagundem.com

New York Times gazetesi, ABD İlaç ve Gıda Dairesinin (FDA) Pfizer/BioNTech'in geliştirdiği yeni tip korona virüs (Kovid-19) aşısına gelecek ay tam onay vermeyi planladığını yazdı

ABD ilaç firması Pfizer ile Alman ortağı BioNTech, acil kullanım onayı aldığı Kovid-19 aşısının 16 yaş ve üzerine uygulanmak üzere tam onayı için mayıs ayında FDA'ya başvuruda bulundu.

New York Times gazetesinin haberine göre, Pfizer/BioNTech Kovid-19 aşısının tam onayı için zaman çizelgesini hızlandıran FDA, süreci gelecek ayın başında tamamlamayı hedefliyor. FDA, daha önce aşının tam onay almasının kamuoyunda daha fazla güven uyandıracağının farkında olduğu açıklamasında bulunmuştu.

FDA'ın Pfizer/BioNTech Kovid-19 aşısına tam onay vermesinin ardından ABD'de bazı üniversite ve hastanelerin, Savunma Bakanlığının ve San Francisco kentinin aşıyı zorunlu kılması bekleniyor.

Pfizer ile BioNTech'in geliştirdiği Kovid-19 aşısına, 11 Aralık 2020'de pandemi ile mücadele için FDA tarafından "acil kullanım onayı" verilmişti.

BioNTech’ten büyük atılım

 

BioNTech, Sinovac'tan 10 kat daha fazla antikor üretiyor

 

BioNTech 100 gün içinde yeni Kovid-19 aşısı geliştirebilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bekir 04 Ağustos 2021 08:42

    Aşı olmayacağız. Çünkü bu aşıların sonu gelmeyecek. Neden sürekli aşı oluyoruz. Tam aşı bulun bir kere aşı olalım bitsin. Sürekli aşı olun 1.2.3..... İnsan şüpheleniyor. Onun için aşı olmayacağım. Aşı olanlar ne zaman farkına varacak 7.8.9 damı.

  • KERİM04 Ağustos 2021 09:31

    AŞI OLUP OLMAMAK SİZİN TAKDİRİNİZDE3 ANCAK ARAMIZA KARIŞIP BİZLERİ HASTA ETME HASTALANINCA BİZLERE BULAŞMA