BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe'ye öyle bir hakem geldi ki...----

F.Bahçe'ye öyle bir hakem geldi ki...

F.Bahçe'ye öyle bir hakem geldi ki...
02 Nisan 2013 - 11:02 www.finansgundem.com

Kritik mücadeleyi bu sezon Galatasaray'ın 2 Avrupa maçını yöneten William Collum yönetecek

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin, İtalya'nın Lazio takımı ile 4 Nisan Perşembe günü oynayacağı çeyrek final ilk maçının hakemleri belli oldu. Kritik mücadeleyi bu sezon Galatasaray'ın 2 Avrupa maçını yöneten William Collum yönetecek.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer yapacak. Alan Mulvanny'nın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Robert Madden ve John Beaton.
ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI
33 yaşındaki İskoç hakem, Geçtiğimiz sezon Celtic ve Kilmarnock arasında oynanan Lig kupası maçında düdük çalmış, konuk ekibin galibiyetinin ardından ölüm tehditleri almıştı. Bu gelişmenin ardından polis bir süre Collum'u korudu..
GALATASARAY'IN 2 MAÇINI YÖNETTİ
William Collum daha önce Galatasaray'ın şampiyonlar ligi H Grubu'nda deplasmanda Romanya ekibi CFR Cluj ile oynadığı karşılaşmayı ve sahasında Schalke 04 ile oynadığı maçları yönetmişti. Galatasaray deplasmandaki Cluj maçını 3-1 kazanmış, Arena'daki Schalke maçında da rakibi ile 0-0 berabere kalmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)