BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den sert açıklama!----

F.Bahçe'den sert açıklama!

F.Bahçe'den sert açıklama!
25 Ağustos 2013 - 20:15 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Spor Kulübü, Eskişehirspor müsabakası sonrasında kamuoyunu bilgilendirmek için açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe, resmi internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yaptı.
İşte o açıklama:
"Futbol takımımızın oynamış olduğu Eskişehirspor müsabakası sonrasında, bazı basın organlarında yer alan haberler ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur.
Yapılması gereken öncelikli tespit; izaha zorunlu kılınan hususların sadece Fenerbahçe ile ilgili olmayıp tüm spor kulüpleri ve spor gerçek kişilerinin ortak sorunu ve gerçeği olduğudur.
Kulüplerimizin; yönetimlerinin, teknik kadrolarının ve oyuncularının hangi usül ve esaslarla yetkilendirilip görevlendirildikleri, bu görev sürelerinin ne olduğu, yasalarda ve kulüp tüzüklerinde açıkça belirlidir.
Bu görevlerin nasıl ve ne şekilde sona ereceğine ilişkin esaslar da yine aynı yasal düzenlemelerle imza altına alınmıştır.
Bu gerçekten hareketle; futbol, spekülasyon ve magazinsel yaklaşımlar ve bu yaklaşımlardan nemalanan bir düşünce ile yönetilemeyecek kadar fazla özen ve ciddiyet içermektedir.
Kaldı ki futbolu bu sığ ve kirli sularda temizlediklerini iddia edenlerin bakmaları gereken ilk husus, kendilerine böyle bir yetkinin verilip verilmediği konusudur.
Futboldan ve kollektivizmden bihaber olanların bir maç, bir gol yada bir dönemlik başarılarla yorum yapmaları yadırganmamalıdır.
Ancak buradaki gerçek tehlike; bu sistemli ve futbol siyaseti gözeten yaklaşımların, Türk futboluna yön vermeye kalkışma çabalarıdır.
Takımında, sadece yapması gereken görevi başarıyla yerine getiren bir oyuncuyu; başkanını, yönetim kurulunu, teknik kadrosunu ve hatta diğer arkadaşlarını kurtarmak gibi bir sorumluluğun altına sokanlar; en büyük zararı Türk futbolunun geleceği olan bu gençlere vermektedirler. Bu konuyu, bu şekilde kamuoyuna servis edenler; futbolun hırsızları olup futbolun zamanını ve neşesini çalmaktan öte geçemeyenlerdir.
Türk futbolunun geleceği ve gerçekliği ortak paydasında, her tür diyalog ve iletişime çok daha fazla özen göstereceğimiz bu sezonda, aynı özen ve hassasiyetin, tüm futbol ailesinden ve değerli Türk futbol yazılı, görsel basın kuruluşlarından da beklediğimizi bildirir;
Yeni sezonunun, tüm kulüplere, futbol emekçilerine ve taraftarlarına bir kez daha hayırlı olmasını dileriz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metincee25 Ağustos 2013 20:25

    fb klubunu dik durusu icin tebrik ediyorum spor programlari spor progamcilgindan cikmis insanla ra adeta ders verme programina dönusmustur sanki profösrler spor konsunda biri a.caakr biri torgulu biri konusma özurlu gökmen biri seregn biri karsisndaki bilgin efendi biri ertem sener biri kutahyali arkadas bu ulke size futbol dersi verir kendiniz ne saniyorsunuz siz