BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den Beşiktaş'a şok yanıt!----

F.Bahçe'den Beşiktaş'a şok yanıt!

F.Bahçe'den Beşiktaş'a şok yanıt!
11 Temmuz 2015 - 20:19 www.finansgundem.com

Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Robin van Persie ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, siyah beyazlı takımın kamp yaptığı Almanya kampında bugün düzenlediği basın toplantısı büyük yankı yarattı. Transfer çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler veren Orman'ın özellikle Robin van Persie hakkında yaptığı açıklamalar yeni bir tartışmanın kapısını açtı.

Fikret Orman, Fenerbahçe'nin transferi konusunda KAP'a bildirimde bulunduğu Hollandalı oyuncunun fiyatının kendilerinin devreye girmesi nedeniyle yükseldiğini ima ederek, şunları söyledi:

"Robin van Persie bizim çok uzun süredir gündemimizde olan bir oyuncuydu. Daha kimse bilmeden biz kendisi ile görüşmüştük. Ama değerli rakibimiz bizden daha sonra devreye girdi ve teklifimizin üstünde bir teklif yaptı. Biz de bütçemiz dahalinde kendisine 4 hafta önce bir teklif yaptık. Kendisi kararı verecek. Bizim için Van Persie tek alternatif değil. Aynı mevkide bir çok oyuncuyla görüşüyoruz. Van Persie'nin bedeli 3 yıl için tahmini 30 milyon Euro civarında olur."

Beşiktaş Başkanı'nın bu sözleri anında yankı buldu ve Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu, kişisel Twitter hesabından Orman'a sert bir yanıt verdi..

Mosturoğlu, "İmzalanmış bir sözleşmeye rağmen 'Biz teklif verdik, rakam arttı' şeklindeki açıklamaları saflık olarak değerlendiriyorum. Saf olmayın lütfen" dedi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)