BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Fazıl Say'dan yeni havaalanı yorumu: Tebrikler kutlarım----

Fazıl Say'dan yeni havaalanı yorumu: Tebrikler kutlarım

 Fazıl Say'dan yeni havaalanı yorumu: Tebrikler kutlarım
22 Nisan 2019 - 14:56 www.finansgundem.com

Fazıl Say 'İstanbul Yeni Havaalanı'na ilişkin kişisel sosyal medya hesabından bazı yorumlarda bulundu. Say, "Dünyada en çok havaalanı görmüş insanlardan biriyim, İstanbul Yeni Havaalanı en iyilerinden biridir. Tebrikler, kutlarım" dedi.

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, sosyal medya hesabından İstanbul Havalimanı ile ilgili dikkat çekici paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Fazıl Say, kişisel Instagram hesabından, İstanbul Havalimanı ile ilgili izlenimlerini şu şekilde paylaştı:

"Nacizane fikirlerim şöyle: Şık yapmışlar, iyi yapmışlar, geleceği düşünmüşler, çok uçuş çok yolcu on yıllarca hepsini kaldırır, büyük, yüksek, kullanışlı, ferah, yüksek teknoloji, iyi bir lounge, hepsi var, bravo, kutlarım. Bunlar iyi özellikler. Yürüme mesafeleri çok fazla, 20 dakika, 30 dakika.

Hem giden hem gelen yolcu için. Bilmiyorum yaşlı insanlar ne yapacak? Terminaller arası metro gerekecektir, bu kadar uzun yürüme mesafeleri sonuçta yolcuları yıldıran bir unsur olur uzun vadede. Dünyada en çok havaalanı görmüş insanlardan biriyim, hepsini bilirim. İstanbul Yeni Havaalanı en iyilerinden biridir, ihtiyacı ve THY'nin ihtiyaçlarını da iyi karşılamaktadır kuşkusuz. Ama bu büyük soruna çözümler lazım."

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • M.Orhan23 Nisan 2019 02:13

    Bende sayın fazıl sayı kutluyorum.Bu millet iyiye iyi kötüye kötü deme erdemini gösterdiği zaman daha iyiye gidecektir.Bu günkü ana muhalefetin miletten yetki almamasının bir numaralı sebebi her işe kötü demesidir Bu ülkenin kanaat önderleri, toplum tarafından kabul edilen sanatçı ve sporcuları eleştirilerini idolojik değil ,bu şekilde dürüs yaparlara kutuplaşmanın önüne geçerler.Bu tip samimi söylemlerde halk tarafından kabul görür.Ak partiye oy verenlerin ak partinin yaptığı her işi gözü kapalı desteklediğini sananlar yanılıyor.Yer geldiği zaman gerekli tepkiyi çok güzel gösteriyor.Chp seçmenide anı şekilde davransaydı şimdi çok daha güçlü bir ana muhalefet partisi vardı.Chp nin bir çok yöneticisi elem ve söylemleri ile fanatik idolojik guruba hitap ederek koltuklarını korumaktan başka bir işe yaramıyor.

  • Güzel ülkem22 Nisan 2019 22:06

    Olumlu veya olumsuz, yapıcı içten ve art niyet içermeyen her görüş önemlidir. Böylelikle yanlışlarımızı düzeltebilir daha çok ayrışmadan birlikte yürüyebiliriz...

  • YAKUP22 Nisan 2019 15:30

    Eleştiri böyle yapıcı olmalı, hakaret içermemeli...