BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFazıl Say'dan 29 Ekim'e özel beste----

Fazıl Say'dan 29 Ekim'e özel beste

Fazıl Say'dan 29 Ekim'e özel beste
15 Mart 2019 - 06:00 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü piyanist Fazıl Say'ın 29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir konser vereceğini söyledi. Erdoğan, "Sayın Say, isteğimiz üzerine 29 Ekim'e özel beste hazırladı. O gece bize sunacak" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV, Bloomberg HT ve HaberTürk TV ortak yayınında dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın 29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vereceği konsere değindi.

"Toplumun bunun gibi başka hamlelere de ihtiyacı var mı" şeklindeki sorusuna, Erdoğan, şöyle yanıt verdi:

"Şüphesiz. Bu konuda atılacak adımlar tabii çok çok önemli. Tabii Fazıl Bey'le de oradaki buluşmamız, o davet önemliydi. Çok şeyler de söylendi başkaları tarafından, mesajlar atıldı, vesaire yıldırmaya yönelik. Ben arkadaşlarıma dedim 'Gideceğim.' Amerika'dan Senatör Lindsey (Lindsey Graham) o gün benim misafirimdi. Kendisine 'Yoğun bir programın yoksa buradan beraber prömiyere gidelim.' dedik. O da kırmadı, o da geldi. Birlikte izledik. O da çok çok memnun oldu. Hatta o da Trump'a da anlatmış. Trump da bana söyledi, 'Böyle böyle bir şey de olmuş.' dedi. 'Gayet güzel geçti.' dedik. Kendisinden 29 Ekim için şöyle bir beste yapmasını istedik. O da bir beste 29 Ekim için yapacak. Onu da şöyle ayrıca bir, iki parçasıyla destekleyerek, bize zannediyorum bir saatlik bir sunumu olacak. Çünkü bizim hakikaten salon muhteşem. Yani diyebilirim ki tam bir opera binası oldu. Eksikleri de olabilir ama şu anda ülkemizde henüz onun benzeri yok. Fazıl Bey'in orayı da beğeneceğine inanıyorum."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hulki15 Mart 2019 13:55

    29 Ekim bestesi filan güzel ama iyice saray yamağı oldu bu da. E madem böyle yapacaktın o zaman neden geçmişte sivrilik yaptın?