BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFatma Şahin'den Stephen Kinzer açıklaması----

Fatma Şahin'den Stephen Kinzer açıklaması

Fatma Şahin'den Stephen Kinzer açıklaması
28 Mayıs 2015 - 12:46 www.finansgundem.com

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den, "fahri hemşerilik" verilmeyen Stephen Kinzer açıklaması

Türkiye'de bir dönem New York Times muhabirliği yapan, Pulitzer ödüllü gazeteci Stephen Kinzer'a, Zeugma antik kentinin tanıtımına katkısından dolayı Gaziantep'te "fahri hemşerilik" verilecekti. Ancak, törene ilişkin davetiyelerin bile basılmış olmasına rağmen, son anda bundan vazgeçildi. Kinzer'e Gaziantep fahri hemşeriliği verilmemesinin gerekçesini ise, bizzat Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin açıkladı. Şahin, "Gazeteciye fahri hemşerilik beratı vermekten, yazılarında Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik haksız ithamları nedeniyle vazgeçtik" dedi.

Şahin, bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, fahri hemşerilik verilmesi kararından dönülmesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilgisinin bulunmadığını belirterek, "Bu, tamamen kendi inisiyafimizle aldığımız bir karardır" dedi. 
Fatma Şahin'in twitleri şöyle dedi:



"Bir yabancı gazeteciye Gaziantep fahri hemşerilik beratı verilmesinden vazgeçilmesi tamamen kendi inisiyatifimizle aldığımız bir karardır. Haberlerde iddia edildiği gibi, halkımız tarafından seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımız'ın konuya herhangi bir müdahalesi olmadı. Adı geçen gazeteciye fahri hemşerilik beratı vermekten, yazılarında Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik haksız ithamları nedeniyle vazgeçtik.Cumhurbaşkanımıza asılsız ithamlarda bulunan bir kişiye, her kim olursa olsun, Gazi şehrimizin hemşerilik beratını vermemiz düşünülemez."3 minutes agoCumhurbaşkanımıza asılsız ithamlarda bulunan bir kişiye, her kim olursa olsun, Gazi şehrimizin hemşerilik beratını vermemiz düşünülemez."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)