BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFatma Şahin: Vakalar artmaya devam ederse okulları açamayız----

Fatma Şahin: Vakalar artmaya devam ederse okulları açamayız

Fatma Şahin: Vakalar artmaya devam ederse okulları açamayız
06 Temmuz 2020 - 21:53 www.finansgundem.com

Gaziantep Belediye Başkanı Şahin, artan vakalara karşı uyararak "Vaka sayıları artmaya devam ederse okulları açamayız" diye konuştu

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte artan Korona virüs vakalarına dikkat çekerek, "Vaka sayıları artmaya devam ederse okulları açamayız" dedi.

Şahinbey ilçesindeki muhtarlarla yapılan toplantıda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentteki vaka artışına dikkat çekti.

Gaziantep’te vaka sayılarının artması durumunda açılma tarihi 31 Ağustos olarak belirlenen okulların açılmayacağını söyleyen Şahin, “Gaziantep Valiliği muhtarlarımızı topladı. Koronavirüs nedeniyle uzun bir süredir bir araya gelememiştik. Muhtarlarımız ile istişare ettik, soruları cevapladık” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca da 5 Temmuz'da yaptığı Koronavirüs verileri bilgilendirmesinde, son 3 günde Gaziantep'in en çok vakanın arttığı 3'üncü il olduğunu söylemişti.

Bakan Koca korona virüse ilişkin güncel verileri açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)