BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFatih'te baskın!----

Fatih'te baskın!

Fatih'te baskın!
23 Eylül 2013 - 11:43 www.finansgundem.com

Şok operasyonda 74 kişi gözaltına alındı...

Fatih’te bir kıraathanede tombala adlı kumar oyununun oynatıldığı ihbarını alan polis ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda içlerinde tombala oynatanlarında bulunduğu 74 kişiyi gözaltına aldı.
Fatih, Aksaray’daki bir kıraathanede tombala adlı kumar oyunu oynatıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, kıraathanenin çevresinde operasyon için hazırlıklara başladı. Akşam saatlerinde içeri müşteri kılığında giren iki polis tombala oynandığı sırada "Tombala 155" diyerek operasyonunun startını verdi. Dışarıda bekleyen polisler daha önceden kararlaştırılan parolayı duyunca, içeri girip baskın yaptı. Tombala oynayanları suçüstü yakalayan polis ekipleri içlerinde tombala oynatanlarında bulunduğu 74 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar kabahatler kanununa göre işlem yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken, işletme sahibinin sabah saatlerinde adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Bu kişilerle birlikte bir adet tombala makinesi, onlarca kartele ve çok sayıda oyun pulu ele geçirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)