BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFatih'te 3 katlı tarihi binanın bir bölümü çöktü----

Fatih'te 3 katlı tarihi binanın bir bölümü çöktü

Fatih'te 3 katlı tarihi binanın bir bölümü çöktü
27 Mart 2023 - 02:10 www.finansgundem.com

Fatih'te daha önce boşaltılan tarihi 3 katlı bina gece saatlerinde kısmen çöktü. Çökme sırasında binanın çevresinde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

İstanbul Fatih’te Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan, daha önceden boşaltılarak belediye ekipleri tarafından önlem alınan binanın, çatı kısmı ve ikinci katında saat 00.30 sıralarında kısmen çökme meydana geldi.

Tarihi binadan kopan beton parçaları Edirnekapı Parkı’nın içine düştü.  Çevredekiler durumu hemen polis, itfaiye ve zabıta ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bina çevresinde incelemelerde bulundu. Fatih Belediyesi zabıta ekipleri ise incelemelerin ardından binanın çevresine demir bariyerler koyarak önlem aldı.

Gece saatlerinde kısmen çökme meydana gelen tarihi 3 katlı metruk binanın geçtiğimiz yıl kasım ayında çıkan yangında hasar gördüğü ortaya çıktı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Hasarlı köprü için çökme uyarısı

 

Ağır hasarlı 3 katlı bina kendiliğinden çöktü

 

Malatya'da 5 katlı bina çöktü!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)