BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFatih Terim'den futbolculara görülmemiş tavır!----

Fatih Terim'den futbolculara görülmemiş tavır!

Fatih Terim'den futbolculara görülmemiş tavır!
19 Haziran 2016 - 23:07 www.finansgundem.com

EURO 2016'da henüz puanla tanışamayan A Millilerde, Futbol Direktörü Fatih Terim son yapılan antrenmanda futbolculara ilgisiz ve uzak bir görüntü çizdi.

EURO 2016'da 2 maç oynayan ve henüz puanla tanışamayan A Millilerde, İspanya maçı sonrası Çek Cumhuriyeti ile oynanacak maç öncesi hazırlıklar sürerken Futbol Direktörü Fatih Terim, son yapılan akşam antrenmanını uzaktan izlemeyi tercih etti.

Futbolculara karşı soğuk bir tavır sergileyen Terim, antrenmanda geride durarak futbolculara talimatlarını yardımcıları aracılığıyla iletti. Önceki antrenmanlarda idmanların içerisinde yer alan ve bire bir talimatlar veren Terim bu kez, oyuncuları ile bire bir kontak kurmaktan kaçındı.Fatih Terim'den futbolculara görülmemiş tavır!MÜDAHALE DAHİ ETMEDİ!
Antrenmanı uzaktan izleyen Terim, direktiflerini yardımcıları Levent Şahin ve Nihat Kahveci üzerinden futbolculara gönderdi. Terim sadece bir pozisyonda Cenk'i uyarırken idmana çoğu zaman müdahale etmedi.

ŞUT ANTRENMANA YAKIN TAKİP

Antrenmanın başından sonuna Arda Turan ve futbolcuları ile kontak kurmayıp uzakta duran Terim, idmanın sonunda as oyuncuları Burak, Arda, Selçuk, Caner, Gökhan Gönül’ün yer aldığı oyuncuların streching çalışmasına geçmesi üzerine sahaya girdi ve sadece finalde şut antrenmanı yapan Emre Mor, Olcay, Şener, Volkan Şen, Cenk, Yunus, Oğuzhan, Ozan ve Olcay'ın şut antrenmanını yakından takip etti.

AYRI AYRI FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER

Çalışmanın sonunda Marsilya’daki antrenmanı izlemeye gelen minik taraftarlar ile fotoğraf çekilecekti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim çocuklar ile ayrı A Milli Takım ayrı fotoğraf çektirdi.

Arda’ya da miniklerle toplu fotoğraf çekilmesini Tuncay Şanlı iletti.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)