BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFatih Portakal'dan şok iddia! Kanal İstanbul, ABD gemileri için mi?----

Fatih Portakal'dan şok iddia! Kanal İstanbul, ABD gemileri için mi?

Fatih Portakal'dan şok iddia! Kanal İstanbul, ABD gemileri için mi?
24 Aralık 2019 - 12:11 www.finansgundem.com

Gazeteci Fatih Portakal, Kanal İstanbul'un yapılmak istenmesinin nedeninin ABD donanmasının Karadeniz'e çıkışının ve yerleşmesinin önünü açmak olduğunu öne sürdü.

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, hükümet ile muhalefet arasında gerginliğe neden olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Portakal, "Kanal İstanbul'un yapılmak istenme nedeni bana göre, ne ihtiyaçtan, ne ticari bir gereksinimden. Parasal rant da ilk sırada değil. Bana göre ABD donanmasının Karadeniz'e çıkışının ve yerleşmesinin önünü açmak. Gizli ajandanın bu olduğunu düşünüyorum. ABD ne düşünüyor acaba?" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • istanbullu24 Aralık 2019 21:41

    Bir allahin kulu da sormuyor ki , ada da yasamak istiyor musun diye ? ben istemiyorum arkadasim!!! bir deprem olsa nereye gidicez bir kere sordunuz mu bunu ! yalanmis rantmis bila bila

  • Kaptan24 Aralık 2019 17:28

    Hala bu adamı izleyen var mı? Yalanları tek tek çıktı. Bütün haberleri asparagas.

  • gerçek.24 Aralık 2019 13:12

    gerçekten ne kadar andaval var bu ülkede. şu anda 7 tane kanal açılıyor dünya üzerinde bunlar açılınca kıyametmi kopacakh ayır. açın bakın kanal açılınca ne olmuş kızıldeniz ile akdeniz suyuna btmişmi balçıkmı olmuş panamaya bakın ne olmuş. bunlar o kadar boş konuşuluyorki sırf itnelik olsun diye.