BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFatih Portakal Olay TV’ye mi geçiyor----

Fatih Portakal Olay TV’ye mi geçiyor

Fatih Portakal Olay TV’ye mi geçiyor
25 Ağustos 2020 - 10:50 www.finansgundem.com

Medya ve siyaset dünyası Cavit Çağlar, Olay TV, İstanbul operasyonu, İBB Başkanı İmamoğlu ve Fatih Portakal’ın istifasını konuşuyor. Ama asıl konuşulacak bomba Portakal’ın Fox’tan ayrılığı değil, Olay TV’ye geçişi olacak…

FINANSGUNDEM.COM – KULİS HABER

Medya dünyası, epey zamandır unuttuğu, hasret kaldığı (!) hareketli günlere tekrar döndü. Yeni yatırımlar, yeniden hayata dönen eski kanallar, istifalar, ‘transfer’ler, atamalar…

Tüm bunların başı ise ‘Olay’lar…

Olay’lar diyoruz çünkü, yaşananlar çok dikkat çekici çakışmalar. Olay TV, Ekrem İmamoğlu, Fatih Portakal…

OLAY, OLAY, OLAY…

Başlayalım mı?

İlk ‘olay’, Bursalı ünlü iş adamı Cavit Çağlar’a ait kanalın İstanbul’a nakli! Finansgundem.com’da da yer alan haberden hatırlayacağınız gibi, iş adamı kimliğinin yanı sıra, siyasetçi ve eski bakan olarak da Türkiye’nin yakından tanıdığı Cavit Çağlar, sahibi olduğu Olay TV’nin merkezini İstanbul'a taşıdı.
Burada mini bir es verelim.

SEFERİHİSAR YOLCULUĞU

İkinci ‘olay’ Fox Ana Haber sunucusu, ‘tek kişilik muhalefet'in şöhretli enkormeni Fatih Portakal’ın aldığı, ‘büyük güç’ kattığı şüphesiz kanalından ayrılık kararı. “Yoruldum” diyen, emekli olup Seferhisar’a çekilip organik tarımla uğraşacağını söyleyen Portakal’ı kararından caydıramayan Fox’cular, pes ederek gelişmeyi doğruladı. Artı, koltuğun yeni sahibinin eski Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni, Selçuk Tepeli’nin olduğu da öğrenildi.

‘Olay’lar bitti mi? Hayır!

ÇAĞLAR’IN TV’SİNİ İMAMOĞLUALDI

Üçüncüsü, İstanbul sürprizine, İstanbul’un ‘patron’unun da eklenmesi. Hatta bir adım öte, belki teknik bir takım engellerden, belki de Çağlar’ın ağır basan cesaretinden dolayı ‘sahip’ yapısı değişmeden, sadece ‘gücün’ el değiştirmesi. Yayın politikasını belirleme yetkisinin başka bir gruba geçmesi. Olay TV’nin, Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun ekibi tarafından satın alındığına yönelik iddialar.

Türkiye-Rusya krizinde, Moskova ile iyi ilişkileri bilinen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ‘yüksek’ düzeyde bir dostluk köprüsü inşa eden Cavit Çağlar’ın attığı son adımlar çok ilginç. Kulis haberin köşe yazarı İsmet Berkan’ın kalemiyle, “Tayyip Erdoğan’ın siyasi rakibini destekleyecek bir TV kanalına destek oluyor” dediği Çağlar, Olay TV’nin yönetimini, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu adına hareket eden ekibe devrediyor. Hatta başına da eski TV’ci, İBB Basın Müşaviri Süleyman Sarılar getiriliyor.

BERKAN ÖZÜR DİLEDİ AMA…

İsmet Berkan, Çağlar’ın kendisini arayarak, Olay TV’yi sattığını söylediğini ancak isim vermemekte direndiğini ifade ederek, İmamoğlu adıyla yarattığı kafa karışıklığı için okurdan özür diliyor, İBB tarafı da bizim bir ‘Olay’ımız yok diyor ama, kulisler öyle söylemiyor; Olay TV’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na yakın ekibe geçtiğinde ısrarlı… Üstelik kritik iddianın dumanı tüterken, heyecanın ortasına çok konuşulacak bir ‘bomba iddia’ daha düşüyor. Ateş olmayan yerden…

İŞTE BOMBA! PORTAKAL OLAY TV’YE Mİ GİDİYOR

Olay, olay, olay, dedik ya baştan.

Şimdi sonuna getirelim.

Olay TV’nin Ekrem İmamoğlu'nun ekibi tarafından satın alındığı haberi dillendirilmeye başlandığı an, internet sitelerini Fatih Portakal’ın Fox’tan ayrıldığı manşetleri süslüyor.

Fatih Portakal ve Ekrem İmamoğlu eski arkadaş. Mahalleden değil, üniversiteden.

Kulislerden Finansgundem.com’a ulaşan iddiaya göre, iki dost, televizyonda buluşacak, yeni bir ‘Olay’a merhaba diyecek.

Bakalım, bu profesyonel bir transfer mi, ‘emekli sınıf arkadaşı desteği mi?’ olacak?

Tercih önemli!

Organik Seferihisar mı, İmamoğlu’nun Olay’ı mı?

Çağlar'ın Olay TV'sini İmamoğlu mu aldı?

Fatih Portakal istifa mı etti?

FOX TV: Fatih Portakal emekliliğini istedi

Fatih Portakal'ın yerine Tepeli geliyor

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever14 Eylül 2020 15:29

    bizene bundan, hicbir haber deegri yok. olay TV ye mi gecer, kendinden mi gecer, obur dunyaya mi gocer, nereye gocerse gocsun. ya da yalakaligini yaptigi ulkerenden birine gocsun.

  • Fatih İslambul25 Ağustos 2020 12:25

    BOZACININ  ŞAHİDİ  ŞİRACI  MİLLET  İCRATA  HİZMETE BAKIYOR GERÇEKLERİ GÖRÜYOR  LAFLA  PEYNİR  GEMİSİ  YÖRÜMÜYOR  İSTANBULLULAR  HİZMET  BEKLİYOR  ŞU ANA KADAR  BİR HİZMET  GÖRMEDİ  LAF LAF  TATİLDEN BAŞKA .

  • ahparti25 Ağustos 2020 12:51

    şaklabansin fatih