BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFatih Birol, yılın enerji insanı seçildi----

Fatih Birol, yılın enerji insanı seçildi

Fatih Birol, yılın enerji insanı seçildi
18 Aralık 2017 - 11:10 www.finansgundem.com

Financial Times yazarı Nick Butler, Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol'u, "yılın enerji insanı" seçti

İngiliz Financial Times yazarı Nick Butler, "Yılın enerji insanı: Fatih Birol, IAE" başlıklı bir yazı kalame aldı. Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IAE) Direktörü olan ekonomist ve enerji uzmanı Fatih Birol'u "yılın enerji insanı" seçen Butler, "Son on yılda Uluslararası Enerji Ajansı, gerçeklerin ve fikirlerin vazgeçilmez bir kaynağı haline geldi" ifadelerini kullandı.

Yazıda, "Bu başarı orada çalışan birçok insanın çalışmaları sayesinde sağlandı, fakat başlıca rolü eski baş ekonomist ve şimdiki başkan Fatih Birol oynadı. Bu nedenle onu, 2017'nin enerji insanı seçiyorum" denildi.

IAE'nin Birol liderliğinde değişen dünyanın dengelerine uyum sağlamayı başardığı kaydedilen makalede, "Kuruluş, asıl hedefini ihmal etmeden, enerji güvenliği tanımını bugünün gerçekleri olan iklim değişikliği, şehirlerde hava kalitesi ve enerjiye erişim gibi konuları kapsayacak şekilde genişletti" ifadeleri yer aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)