BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemlerifastPay yeni tasarımı ile vitrine çıktı----

fastPay yeni tasarımı ile vitrine çıktı

fastPay yeni tasarımı ile vitrine çıktı
04 Aralık 2019 - 14:41 www.finansgundem.com

Türkiye'nin en büyük dijital cüzdanı fastPay, müşteri deneyimini artırmaya yönelik çözümler ile yenilendi. Yeni eklenen özellikleri ve tasarımı ile daha kolay ve hızlı kullanıcı deneyimi sağlayan fastPay, ödeme seçeneklerine de bir yenisini daha ekledi.

DenizBank’ın, kullanıcıların hız, pratiklik ve erişilebilirlik beklentilerini karşılamak üzere herkesin kullanımına açık olacak şekilde hayata geçirdiği ve bugün 2.7 milyon kullanıcısının yanı sıra 40 bin üye iş yeri ile Türkiye’nin en büyük dijital cüzdanı konumunda bulunan fastPay yenilendi.

Banka müşterisi olsun olmasın herkesin ATM’den nakit para aktararak ya da kredi kartını tanımlayarak ödemelerini masrafsız olarak yapabildiği fastPay, ödeme yöntemi seçeneklerine bir yenisini daha ekledi. fastPay kullanıcıları böylece, uygulamaya artık banka kartını da yükleyerek fastPay bakiyesine para aktarabilecek ve hiçbir masraf ödemeden ulaşım kartını yükleyebilecek, faturalarını ödeyebilecek, 7/24 para gönderebilecek ve QR kodla ödeme özelliklerden faydalanabilecek.

Hayatı kolaylaştırmak fastPay’le olur!

Yeni sürümde kullanıcılar, ATM’den nakit para yükleyerek, banka kartından bakiye aktararak ya da kredi kartını tanımlayarak ödemelerini hızlı ve masrafsız gerçekleştirebilecek. Aynı zamanda fastPay’in sunduğu avantajlara yeni ara yüzü ile uygulamanın içinden rahatlıkla ulaşılabilecek.

Türkiye’nin ilk nakitsiz stadyumunu hayata geçiren, anlaşmalı iş yerleri ve e-ticaret ödemelerinde de hayatı kolaylaştıran fastPay, cep telefonunu yan çevirip, ekranda çıkan QR kodu ile ödeme yapma ve ATM’den kartsız para çekebilme özelliklerini de sunmayı sürdürüyor.

‘Fasty’ ile yepyeni bir deneyim fırsatı

Yenilenen dijital cüzdanın kullanım kolaylığına odaklanarak geliştirdiği, fastPay’lilerin aradıklarına en kolay ve hızlı ulaşabilecekleri, kullanıcılara her aşamada yardımcı olabilecek ve uygun teklifler sunabilecek Fasty de uygulamanın önemli yenilikleri arasında yer alıyor.

Genlerimize işleyen gelenek; “inovasyon”

DenizBank’ın, bugün sektöründe bir “inovasyon merkezi” olarak konumlanmasında birincil faktör olan yenilikçi hamlelerine de önemli oranda borçlu olduklarının altını çizen DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan, faaliyetlerinin merkezine yerleştirdikleri bu bakış açısıyla 22 senedir sektöre ilham verdiklerini belirtti. Özdoğan şöyle devam etti; “Nasıl daha basit ama daha etkili olabiliriz’ sorusu üzerinden, tüm ihtiyaçların zaman ve mekandan bağımsız karşılanabileceği, iş birliklerimizle çok daha fazla insanımıza hizmet sunabileceğimiz bir modele odaklanıyoruz. Dönüşümün devam ettiği günümüzde her jenerasyondan kullanıcıya ulaşmayı amaçlayan bir kurum olarak, fiziksel veya dijital alanlarda insanlara dokunduğumuz tüm noktaları birbirine entegre ettiğimiz fijital deneyimi müşterilerimize yaşatmayı hedefliyoruz. Bu noktada Türkiye’deki tüm Banka kullanıcılarının faydalanabileceği ilk dijital cüzdan olarak geliştirdiğimiz fastPay’i yenilerken, ekosistemine dahil ettiğimiz iş birlikleri ile hizmet yelpazesini de geliştiriyoruz. En önemli ödevimiz, insan ihtiyacını doğru analiz etmenin yanında, o ihtiyacın en hızlı şekilde hangi kanaldan karşılanabileceğinin matematiğini yapmak. Bu noktada yenilenen fastPay ile çok daha fazla alanda kolaylıklar sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz”.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)