BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemlerifastPay ile COLIN’S mağazalarında kazandıran iş birliği----

fastPay ile COLIN’S mağazalarında kazandıran iş birliği

fastPay ile COLIN’S mağazalarında kazandıran iş birliği
03 Mart 2020 - 12:51 www.finansgundem.com

fastPay, hazır giyim sektörünün öncü markası COLIN’S ile mağaza alışverişlerinde cep telefonundan temassız ödeme kolaylığı sağlayan iş birliği gerçekleştirdi.

DenizBank’ın yenilikçi dijital cüzdanı fastPay, sunduğu avantajları her geçen gün yenisini eklediği iş birlikleri ile zenginleştiriyor. Bu çerçevede son olarak gençlerin ve kendini genç hissedenlerin tercihi COLIN’S ile önemli bir iş birliği hayata geçirildi. 

Buna göre DenizBank müşterisi olsun olmasın herkesin faydalanabileceği fastPay ile cüzdan taşıma derdi olmadan, nakit paraya ihtiyaç duymadan, sadece cep telefonunu yan çevirip, ekranda çıkan QR kodu (Kare Kod) okutarak COLIN’S mağazalarında ödeme yapmak mümkün olacak. Ek olarak fastPay ile yapılacak 150 TL ve üzerindeki ödemelerde 30 TL değerinde COLIN’S puan hediye edilecek. Kampanya 31 Mart tarihine kadar devam edecek.

“Dijitalde müşteri ne derse, ne isterse o ”

Müşterilerinin sadece finansal ihtiyaçlarına değil, hayatlarının her noktasına dokunan ve işlerini kolaylaştıran çözümler üreten bir inovasyon üssü gibi çalıştıklarını vurgulayan DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan, “3 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcısı bulunan ve ödeme sistemi olarak Türkiye’de finansal kapsayıcılık vizyonuna öncülük eden fastPay ile herhangi bir bankanın müşterisi olsun, olmasın tüm kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Dijitaldeki temel stratejilerimizden biri olan ‘müşterinin olduğu yerde hazır bulunmak’ ilkemize dayanarak, insanların günlük hayatının pek çok alanına dokunan, yaşam kalitesine katkı sağlayan proje ve iş birliklerini hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda COLIN’S ile yaptığımız anlaşma ile fastPay kullanıcıları konforlu, kolay ve fırsatlar sunan nakitsiz ödeme dönemini başlatıyoruz. Sektördeki trendlerden beslenerek yeni projeler geliştirmeye ve sektöre öncülük etmeye devam edeceğiz.”  

fastPay ile iş birliğine imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirten COLIN’S Global Pazarlama Müdürü Aytaç Dalyan, “Biz COLIN’S olarak jean odaklı moda ürünlerimizle gençlerin hayattan daha fazla keyif almasını hedefliyoruz. Marka özümüzle örtüşen, bizimle aynı hedef kitleye seslenen markalarla iş birlikleri geliştirmeye de önem veriyoruz. Genç ve dinamik bir ruha sahip fastPay uygulaması ile de müşterilerimize kolaylık ve avantaj sağlıyoruz. Keyifli alışverişleri için keyifli bir ödeme seçeneği sunduğumuz müşterilerimiz aynı zamanda COLIN’S puan da kazanabilecekler. DenizBank ile iş birliğimizin önümüzdeki dönemlerde de devam etmesini diliyoruz” dedi. Sektörde birçok ilkin mimarı olan fastPay, daha önce de dünyada ilk handsfree (bluetooth) ödeme, sesle para çekme ve gönderme gibi yeniliklere imza atmıştı. fastPay, App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz indirilebiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)