BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFalcao İstanbul'a geldi----

Falcao İstanbul'a geldi

Falcao İstanbul'a geldi
01 Eylül 2019 - 21:03 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın transferi için görüşmelerine başladığını duyurduğu Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao, İstanbul'a geldi.

Galatasaray'ın yeni transferi Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, İstanbul'a geldi. Havalimanında açıklama Kolombiyalı yıldız, "Önceliklike Tanrı'ya çok şükürler etmek istiyorum çünkü böyle özel bir formayı giymeyi nasip etti bana. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Galatasaray'a geldiğim için inanılmaz mutluyum şu anda" dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Radamel Falcao, İstanbul'a geldi. Daha önce saat 16.00'da İstanbul'da olacağı açıklanan Radamel Falcao'yu taşıyan özel uçak saat 20.30'da İstanbul'a iniş yaptı. Özel uçakla Atatürk Havalimanı’na gelen Radamel Falcao, önce sağlık kontrolünden geçecek, ardından da sözleşme imzalayacak.

"Tanrı'ya şükürler olsun, Galatasaray'dayım"

Falcao, Galatasaray Kulübü televizyonuna açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, "Tanrı'ya şükürler olsun, Galatasaray'dayım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Şu an inanılmaz mutlu olduğumu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Radamel Falcao, kendisini havalimanında karşılayan taraftarlara üçlü çektirdi.

Falcao için tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Kolombiyalı golcüyü taşıyan uçağının inmesiyle birlikte coşkuyla tezahüratlarda bulundu. Falcao transferinin bitmesini aylardır büyük bir heyecanla bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne yakın bir noktada polis kontrolü eşliğinde bekleyişini sürdürüyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)