BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakFadıl Akgündüz'den büyük vurgun----

Fadıl Akgündüz'den büyük vurgun

Fadıl Akgündüz'den büyük vurgun
29 Temmuz 2014 - 14:17 www.finansgundem.com

Jet Fadıl'ın Maldivler'de Müslümanlara özel ada' projesinin iptal olduğu ortaya çıktı

Jet Fadıl'ın Maldivler'de Müslümanlara özel ada' projesinin iptal olduğu ortaya çıktı. Projenin ortağı Abdurrahman Akarsu, 'Fadıl Akgündüz 60 bin kişiden 170 milyon dolar topladı. Biz de ödemeleri yapmadığı için sözleşmeyi feshettik. Dolandırıcılık davası açacağız' dedi

‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz 1990’ların başında Avrupa’daki mütedeyyin Türkler’den ‘Siirt’te Otomobil fabrikası kuracağım’ diye topladığı paraları batırdı. İstanbul Beylikdüzü’nde konut yapmaya kalktı. 600 daireyi teslim edemedi, binlerce kişi mağdur oldu. 2011’de temelini attığı Bayrampaşa’daki İslami devre mülk otel ‘Caprice Gold’u hâlâ teslim etmedi.

MAYIS'TA İPTAL OLMUŞ
Milliyet'te yer alan habere göre, bu yılın başında Fadıl Akgündüz İstanbul’daki Reklam panolarını ‘Maldivler’de Müslümanlar’ın özel adası oluyor’ başlıklı reklam afişleriyle donattı. Burası da İslami kesime hitap eden devre mülk olacaktı. Günlüğü 99 eurodan satışa başladı. Projenin Mayıs sonunda iptal olduğu ortaya çıktı. Fadıl Akgündüz ödemeleri yapmadığı için ortakları sözleşmeyi feshetti.

MAHKEME KARARI KESİN
Projeye, Maldivler’deki ADK Grup adlı şirket ile birlikte ortak olan Abdurrahman Akarsu, “10 bin liraya satılması gereken yerleri para toplamak için bin liraya sattı. Para topladı ama bize olan yükümlülüklerini yerine getirmedi. Mahkeme kanalıyla sözleşmeyi feshettik. Ada ile artık Fadıl Akgündüz’ün ilgisi yok. Dolandırıcılık ve tazminat davası açacağız” dedi.
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)