BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFacebook, WhatsApp'ı satın alıyor----

Facebook, WhatsApp'ı satın alıyor

Facebook, WhatsApp'ı satın alıyor
14 Haziran 2013 - 14:31 www.finansgundem.com

Facebook en çok kullanılan uygulamalardan biri olan WhatsApp'ı almaya yakın

WhatsApp, mobil cihazların en çok kullanılan bedava uygulamalarından biri. Yeni gelen haberlere göre, bu uygulama Facebook tarafından satın alınabilir.  Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in California merkezli şirketle görüşmelere başladığı iddia ediliyor.
Görüşmelerde sunulan fiyat aralığı veya ne tür şartlar öne sürüldüğü ile alakalı kesin bir bilgi verilmemiş. WhatsApp ise şu ana kadar konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. WhatsApp, Santa Clara kentinde 2009 yılında kuruldu. Uygulama Android, BlackBerry, iOS, Symbian ve Windows Phone işletim sistemlerinde kullanılabiliyor. Bedava bir chat uygulaması olan WhatsApp uygulaması, metin girmenin yanı sıra görüntü, ses ve video mesajları da paylaşmanıza olanak tanıyor. Bedava olan uygulamanın kullanımı da oldukça pratik ve Twitter ve Facebook gibi mobil cihazlarda en çok bulunan uygulamalardan bir tanesi.
100 milyon kullanıcısı bulunan WhatsApp'in kullanıldığı ülke sayısı ise 150'nin üzerinde seyrediyor. Ara sıra güvenlik unsurları nedeniyle güvenlik uzmanlarının eleştirdiği WhatsApp, popüler bir uygulama oldu ve şimdi analistler, Facebook'un WhatsApp'i satın alarak, "bir diğer bir milyar kullanıcıya ulaşmak konusunda önemli bir hamle yaptığını" iddia ediyorlar.
Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, daha önce yaptığı açıklamada, "En çok ilgileneceğimiz alan kesinlikle mobil olacak. Dünyada cep telefonu olan 5 milyar insan var" demişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)