BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEzeli rakiplerden Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı----

Ezeli rakiplerden Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı

Ezeli rakiplerden Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajı
21 Mart 2020 - 14:20 www.finansgundem.com

Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri, yayınladıkları mesajlarla, bazı oyuncu ve idari kadro çalışanlarında korona virüs belirtilerine rastlanılan Fenerbahçe Beko'ya "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Galatasaray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fenerbahçe Erkek Basketbol A Takımı oyuncularının ve idari personelinin detaylı tarama sonuçlarının iyi haberler getirmesini, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ise sosyal medya hesabında, "Basketbol takımınızdaki bazı oyuncularınız ve idari kadronuzda Covid–19 belirtilerine rastlandığını üzüntüyle öğrendik. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacağınıza yürekten inanıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" mesajına yer verdi.

Fenerbahçe'de korona virüs şüphesi

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali25 Mart 2020 19:57

    Özel okulların her sene başında bir mali planı vardır. Öğrenci başına yatırım yapılır öğretmen isdihtamı buna göre yapılır. Ücret iadesi yapılması gibi bir durum şuan zaten olamaz. Yemek ücreti belki o da ara verilen süre kadar

  • Fatma 25 Mart 2020 06:35

    Özel okullar uzaktan eğitim yapıyor. Çalışıyor tabi ki ücret hakkediyor. Ancak boşa ödenen yemek ücretleri, yol ücretleri var. Bunlar ödenebilir.

  • Füsun25 Nisan 2020 11:11

    Çocukların almadıkları yemek, işgaliye, kırtasiye ve ders saati gibi hizmetleri hesaplardan düşmek hiç akıllarına gelmiyor ama, tek taraflı ticaret zihniyeti.

  • Sevda23 Mart 2020 14:15

    Evet ozel okul için birşeyler yapın ödeme yapımlasın bu zor günde çok zor bir donem geçecek lutfen bunuda ele alal8m teşekkür ederim

  • MUHARREM GUNAY 22 Mart 2020 19:08

    OZEL okul calisanlarini maaslari NASIL odenecek..