BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürk tahvillerine yoğun talep var----

Türk tahvillerine yoğun talep var

Türk tahvillerine yoğun talep var
01 Mart 2019 - 10:49 www.finansgundem.com

Türk Eximbank 26-28 Şubat arasında Londra'da yatırımcılar ile görüştü

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım 26-28 Şubat arasında Londra'da yatırımcılar ile görüşmeler gerçekleştirildiğini, önümüzdeki dönemde yapılacak yeni tahvil ihracına yönelik belirgin talep olduğunu söyledi.

Eximbank tarafından yapılan yazılı açıklamada, görüşmelerde yatırımcılara, bankanın 2019 yılı hedefleri ve yılsonu finansal verilerinin yanı sıra, Türkiye ekonomisi ve ihracattaki gelişmelerin aktarıldığı belirtilirken, Yıldırım, önümüzdeki dönemde yapılacak yeni tahvil ihracına yönelik belirgin talep olduğunu, bu kapsamda maliyetlerin daha da düşmesini beklediklerini söyledi.

Yıldırım yurtdışı proje finansmanı için orta ve uzun vadeli kredi talebindeki gelişmelere bağlı olarak tahvil ihracı zamanlamasını belirleyeceklerini belirtti. Eximbank söz konusu tarihlerde Londra'da Alliance Bernstein, Bluebay, Wellington, Ashmore, J.P. Morgan Investment Management, Franklin Templeton, Investec, Pictet ve Insight ile Citibank koordinatörlüğünde bir dizi toplantı gerçekleştirdi.
Eximbank ihracata sağlanan desteğin artırılarak sürdürülebilmesi ve 2019 yılı için belirlenen hedeflere ulaşılması için yatırımcı ilişkilerini geliştirici roadshowları sürdürecek.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)