BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaEVOMAX Kazan ile merkezi ısıtmada maksimum verimlilik----

EVOMAX Kazan ile merkezi ısıtmada maksimum verimlilik

EVOMAX Kazan ile merkezi ısıtmada maksimum verimlilik
20 Şubat 2020 - 16:57 www.finansgundem.com

Farklı kapasitelerde çalışabilen, ErP Yönetmeliği’ne uygun duvar tipi yoğuşmalı kazan serisi EVOMAX’da, uzaktan erişim özelliği de bulunuyor. Termo Teknik, Türkiye’nin 7 bölgesinde EVOMAX’a servis desteği sağlıyor.

Isıtma sektörünün köklü kuruluşu Ideal Boilers’ın, İngiltere’deki tesislerinde üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan 6 Sigma kalitesine sahip kraliçe ödüllü EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, merkezi ısıtma sistemlerinde kurulum, bakım ve kullanım kolaylığı açısından çok önemli avantajlar sağlıyor.

Maksimum verimlilik

Mükemmel tasarımı ile duvara monte edilebilen, az yer kaplayan ve şık bir görünüme sahip olan EVOMAX kazanlar dar alanlarda rahatlıkla kullanılıyor. Tek kazan ile 42, 65, 90, 105, 125 ve 160 kW kapasite değerlerine sahip olan EVOMAX, ısı talebine bağlı olarak kaskad kontrol paneli ile 15 adete kadar (Toplam 2400 kW/h = 2.000.000 kcal/h) kontrol edilebiliyor. İhtiyaca uygun olarak farklı kapasitelerde çalışan EVOMAX kazanlar olağanüstü teknolojileri ve esnek çalışma prensipleri ile maksimum verimlilik sağlıyor.

Birden fazla kazanın uyumlu bir biçimde çalışmasını sağlayan Kaskad sisteminde, gerekli ısı ihtiyacını karşılamak ve yüksek verim değerinden faydalanmak için, toplam kapasite kazan sayısına bölünerek tüm kazanların eş zamanlı ve aynı kapasitede devreye girmesi sağlanıyor. İhtiyaca göre kapasite değerleri yüzde 100‘e kadar yükselebiliyor. Bahar aylarında tesisatta dolaşan suyun sıcaklığını sensörler vasıtası ile algılayan kazanlar kapasitesinin yüzde 20’sine kadar düşerek maksimum enerji tasarrufu sağlanabiliyor.

Uzaktan erişim özelliği

EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar; kurulum, bakım ve kullanım kolaylığı sağlayan birçok özelliğinin yanında Türkçe karakterli kullanıcı ara yüzü ve uzaktan erişim (web server) seçenekleriyle maksimum sistem yönetimine olanak veriyor.

EVOMAX ile kurulan uzaktan erişimli sistemler, merkez servis ile 3 kullanıcıya mail ile hata mesajı gönderebiliyor ve böylelikle henüz kullanıcının talebi dahi olmadan yetkili servisin sisteme müdahale etmesine olanak sağlıyor. Uzaktan erişim imkanını kazan dairelerinde uygulayabilmek için sadece modemden panele ethernet hattının çekilmesi ve statik bir IP ‘nin alınması yeterli oluyor. Kurulum sonunda ilave maliyet getirmeyen işletim sistemi, ısıtma sisteminin düzenli kontrollerinin yapılmasını sağlayarak, özellikle mevsim geçişlerinde yüksek tasarruf olanağı sunuyor.

ErP’ye uygunluk

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde aşamalı olarak uygulamaya konulan ErP (Energy Related Products - Enerji İlişkili Ürünler) yönetmeliği, enerji tüketimi yapan cihazlarda bir dizi standardı zorunlu hale getiriyor.

Türkiye’de, 21 Nisan 2018 tarihinde yürürlüğe giren yönetmelik 400 kW ısıtma gücüne kadar konvansiyonel kombi ve kazanların üretim ve ithalatını yasakladı.  Ayrıca, yeni düzenleme ile   0 – 70 kW kapasite aralığındaki sıvı ve gaz yakıtlı cihaz ısıtma ürünlerinin   enerji verimliliklerini gösteren ürün etiketlerinin detaylı olarak hazırlanarak ürün ve/veya ambalaj üzerinde konumlandırılması ve bu ürünlerin NOx emisyonunun 56 mg/kWh’nın altında olması zorunlu hale geldi.

Türkiye’den çok önce ErP yönetmeliğini uygulayan İngiltere’de üretilen EVOMAX kazanlar ErP’nin gerektirdiği özelliklerin üzerinde niteliklere sahip bulunuyor.

Sistem tasarım desteği

2013 yılından bu yana EVOMAX kazanları Türk tüketicisine sunan Termo Teknik; ihtiyaç duyulan ısıtma sisteminin ve kapasitesinin hesaplanmasından sistem tasarımına, ürünlerin seçilmesinden montaj aşamasına dek proje danışmanlığı hizmetiyle, satış sonrasında da konusunda uzman teknik servisi ile EVOMAX’ı tercih eden projelere destek veriyor. Ayrıca üç yıllık parça garantisi EVOMAX kazanların gerek kullanıcı, gerekse proje sahipleri tarafından en sevilen özelliklerinden.

Yaygın servis hizmeti

Termo Teknik 50 yılı aşan süreden bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren, köklü geçmişinin de verdiği güçle Türkiye’de hemen hemen bütün kullanıcılar ve profesyoneller tarafından biliniyor.

Türkiye’de kazan dairelerinde bu gelişmiş servis hizmetinin öncelikli sağlayıcısı olan Termo Teknik’in her geçen gün daha da yaygınlaşan yetkili servisleri bugün 7 coğrafi bölgede 170’i aşkın servis noktası ile EVOMAX’lara ve diğer Termo Teknik ürünlerine servis hizmeti veriyor.

Beğenilerek kullanılıyor

EVOMAX’lar bireysel konut projelerinden, endüstriyel tesislere varıncaya kadar çok geniş bir alanda hizmet veriyor. EVOMAX kazanlar İstanbul’da, Başakşehir İlçesi Kayabaşı’nda 919 Ada’da bulunan 637 adet konut, 6 dükkândan oluşan TOKİ Projesinde, Kartal Devlet Hastanesi, Adana MİT lojmanları, Bahçekent Cadde Flora evleri, Kars Türk Telekom Müdürlüğü, Bursa Sınav Koleji, Hatay itfaiye Binası, İstanbul Saint Benoit Lisesi’nde, Ankara TOKİ Pursaklar Villa Projesi’nde, Ankara Gazi Üniversitesi, Aya Kostantin Kilisesi, Balıkesir Devlet Hastanesi gibi farklı ve çeşitli yapılarda beğenilerek kullanılıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)