BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakEv almak isteyenlere Ramazan fırsatı!----

Ev almak isteyenlere Ramazan fırsatı!

Ev almak isteyenlere Ramazan fırsatı!
15 Haziran 2016 - 08:49 www.finansgundem.com

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazan ayına özel kampanya yarışına girdi

Yaz durgunluğu ve konutta satış sezonunun kapanmasıyla, satışlar yavaşladı. Bu durgunluğu aşmak için kampanya silahını çeken inşaat firmaları ramazan ayına doludizgin girdi. Düzenledikleri özel ödeme planı ve kampanyalarla konut satışlarına hareketlilik getirmeyi düşünen şirketler, alıcılara cazip teklifler sunuyor. Peşinatı düşürüp teslimi erteleyen, özel dairelere cazip indirimler yapan firmalar, alıcıları satış ofislerine çekmek için kıyasıya rekabet ediyor.

Sinpaş Yapı

Peşine 25 bin TL indirim
Sinpaş Yapı, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de hayata geçirdiği teslime hazır Liva ve Köyceğiz projeleri için kampanya düzenliyor. 6 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Liva ve Köyceğiz projelerinden konut alan herkese liste satış fiyatı üzerinden 25 bin TL indirimi uygulanacak. Peşin veya banka kredili ödemelerde; satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisi ile ödenmesi durumunda yüzde 20 peşin indirim iskontosu uygulanacak. Peşin ödemelerde her iki projede de direkt tapudan satış imkânı bulunuyor.

Emlak Konut GYO

Faizi sıfıra indirdi
Emlak Konut GYO güvencesiyle Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat ortaklığı tarafından Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen 'Karat 34' projesinde 36 ay sıfır faiz kampanyası ramazan ayı boyunca devam ediyor. Toplam 470 konut ile 123 adet ofis ve 28 ticari üniteden oluşan 'Karat 34'te konut fiyatları ise 229 bin TL'den başlıyor. Projede 28.5 ila 267 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Öntu Yatırım Ortaklığı

KDV'siz konut
ÖNTU Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Önay Life Residence'dan ev almak isteyenlere KDV'siz yüzde 25 peşin geri kalan kısmını ise 30 taksit şeklinde ödeme imkânı ve yüzde 10 indirim uygulanıyor.

DAP Yapı

Bal gibi fırsat
Dap Yapı tarafından Taksim'de hayata geçirilen Taksim Petek Residence projesinde ramazan ayına özel ödeme planı sunuluyor. Kampanya kapsamında konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan Petek Residence'dan ev almak isteyenler, 50 ay vade ve sıfır faiz sisteminden yararlanabiliyor.

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı

3 ayrı ödeme planı
Almalar -İskurt-Nergo İş Ortaklığı'nın Kartal'da inşa ettiği Hill Kartal'da 3 ayrı fırsat paketi hazırlandı. Taksitleri 1 yıl ötelemek isteyenler için yüzde 25 peşin, kalanı 1 yıl öteleniyor. Sıfır faizle 60 ay vadelendirmenin yanı sıra yüzde 10+yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Atlantik Yapı

40 ay sıfır faiz
Atlantik Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Life projesine özel ramazan kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatının yanında 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı yer alıyor.

DKY İnşaat

6 projede kampanya fırsatı
DKY İnşaat, İstanbul'daki 6 konut projesi için, ramazan ayına özel ödeme koşulları sunuyor. DKY Kartal ve Tuzla'daki Lokum Evler projelerinde, 0 peşinat 0 Faiz veya yüzde 20 peşin indirimi yapılıyor. DKY ON Kağıthane projesinde taksitler 2 bin 500 TL'den başlıyor.

216 Yapı

Yarısını teslime ötele
216 Yapı, Çekmeköy'de inşa ettiği '216 Butik Plus' ve Kozyatağı'nda yükselen '216 Bahar' projelerinde ramazan ayına özel ödeme planları hazırladı. 216 Butik Plus projesinden konut almak isteyenler için şirket, peşin veya Banka kredili alımlarda yüzde 13'e varan indirim imkânı sunuyor. Projede iki blokta toplam 123 konut bulunuyor. Şirketin ilk kentsel dönüşüm projesi 216 Bahar projesinde ev almak isteyenler kampanya dahilinde daire bedelinin yüzde 50'sini peşin ödeyecek. Geri kalan yüzde 50'lik kısım ise teslimde ödenebilecek.

Sabah

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)