BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEv almak isterken kasabayı komple aldı----

Ev almak isterken kasabayı komple aldı

Ev almak isterken kasabayı komple aldı
16 Ağustos 2022 - 08:56 www.finansgundem.com

ABD'nin Nevada eyaletinde bir ev almak isteyen kadın, işlemler sırasında yapılan hata sebebiyle 84 ev ve 2 arazinin sahibi oldu.

ABD'nin Nevada eyaletinde yaşayan bir kadın, Nevada'nın Sparks bölgesinde 594 bin dolar karşılığında bir ev satın aldı. Ancak kadının, daha sonra tapu kayıtlarında yapılan  "kopyala-yapıştır" hatası sonucu, yeni evi dahil 87 mülkü aldığı görüldü.

Söz konusu tapuların bir kısmında halihazırda yapılı ve satılmış evler ile arsaların bulunduğu açıklandı. Hatanın düzeltilmesi için mülklerin yeniden devri gerekiyor ancak bunun, ev sahibinin ne kadar iş birliği yapacağına bağlı olduğu belirtiliyor.

Bilirkişi Cori Burke, bunun Las Vegas merkezli bir firma olan Westminster Title tarafından yapılmış bir yazım hatası gibi göründüğünü söyledi.

"Görünüşe göre Westminster Title, Las Vegas'tan başka bir transferinden yasal bir açıklamayı kopyalayıp yapıştırmış olabilir. Ancak bu durumu ilginç kılan belirtilen rakamların büyüklüğü." dedi.

ABD konut piyasası diken üstünde

 

ABD konut sektöründe önemli gelişme

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)