BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEurovision'u sakallı kadın Conchita Wurst kazandı----

Eurovision'u sakallı kadın Conchita Wurst kazandı

Eurovision'u sakallı kadın Conchita Wurst kazandı
11 Mayıs 2014 - 09:39 www.finansgundem.com

59. Eurovision Şarkı Yarışması eşcinsellerin yoğun ilgi gösterdiği sakallı kadın Avusturya temsilcisi Conchita Wurst kazandı

59. Eurovision Şarkı Yarışması bu yıl, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlendi. Bu yılki yarışmada eşcinsellerin yoğun ilgi gösterdiği sakallı kadın görüntüsüyle farklı bir imaj çizen Avusturya temsilcisi Conchita Wurst kazandı. 

Eurovision'da final heyecanı Avusturya ile Danimarka arasında yaşandı. Finale adını hem bayan hem erkek görünümlü yarışması Conchita Wurst yazdırdı. Gece boyu Wurst'un destekçileri renkli bıyıklı maskeler takarak şarkıcıya destek topladı. 
Kopenhag Refshaleöen B&W Hallerne'de yapılan yarışmada, Ukrayna, Belarus, Azerbaycan, İzlanda, Norveç, Romanya, Ermenistan, Karadağ, Polonya, Yunanistan, Avusturya, Almanya, İsveç, Fransa, Rusya, İtalya, Slovenya, Finlandiya, İspanya, İsviçre, Macaristan, Malta, Danimarka, Hollanda, San Marino ve İngiltere temsilcileri sahneye çıktı.

İlk olarak Ukrayna ekibi sahneye çıkarken basın merkezindeki Ukrayna bayrakları taşıyan kalabalık bir grup tezahürat yaparak destek verdi. Azerbaycan ekibi de temsilcileri Dilara Kazimova'yı ekran başında yalnız bırakmadı.

İLGİ ODAĞI OLDU 

Bu yılki yarışmada eşcinsellerin yoğun ilgi gösterdiği sakallı kadın görüntüsüyle farklı bir imaj çizen Avusturya temsilcisi Conchita Wurst ise hem salonda hem de basın merkezinde yoğun tezahürat aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)