BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEuropol'den seyir halindeki TIR'ları soyan çeteye operasyon----

Europol'den seyir halindeki TIR'ları soyan çeteye operasyon

Europol'den seyir halindeki TIR'ları soyan çeteye operasyon
11 Mart 2020 - 06:34 www.finansgundem.com

Seyir halindeki TIR'lara dadanan ve 10 milyon euro tutarında 150 soygun gerçekleştiren çete Europol'ün operasyonuyla yakalandı

Avrupa Birliği Polis Teşkilatı (Europol), Romanya ve Fransa güvenlik birimleriyle düzenlediği ortak operasyonla seyir halindeki TIR'ları soyan şebekeye mensup 68 kişinin yakalandığını duyurdu.

Europol’den yapılan açıklamada, şebekenin "Hızlı ve Öfkeli" filmindeki gibi seyir halindeki TIR'lardan soygun yaptıkları belirtildi.

Açıklamada, şebekenin bu yöntemle değeri 10 milyon avroyu bulan 150 soygun yaptığı ifade edildi.

Şebeke üyelerinin bir kısmının hedefe aldıkları TIR'ı önüne ve iki tarafına yanaşarak yavaşlattığı, diğerlerinin de TIR'ın dorsesine yanaşarak kapağını açtığı ve buradan aldıkları eşyaları yol kenarına fırlattığı aktarılan açıklamada, şebekenin kalan üyelerinin de bu eşyaları yol kenarından topladığı vurgulandı.

Operasyon kapsamında 37'si Romanya, 10'u Fransa, 10'u İspanya, 6'sı Hollanda ve 5'i İsveç’te olmak üzere 68 kişinin yakalandığı ifade edilen açıklamada, şebekenin diğer üyelerini yakalamak için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)